Klantervaringen

Dhr. en Mevr. van Weerdhuizen

Door zonnepanelen te huren kunnen we zorgeloos profiteren.

Door de steeds verder stijgende energiekosten kiezen veel mensen voor zonnepanelen. De Saman Groep verkoopt zonnepanelen, maar verhuurt ze ook. Voor de heer en mevrouw Van Weerdhuizen uit Middelburg was de keuze om zonnepanelen te huren eenvoudig. “Door zonnepanelen te huren, betalen we maandelijks een vast huurbedrag. Binnen dit huurbedrag vallen ook de service en onderhoud en de garantie. Hierdoor hebben we 10 jaar lang geen extra kosten aan de zonnepaneleninstallatie. Ondertussen kunnen we direct besparen op de energiekosten. Dat is erg prettig.”, aldus de heer Van Weerdhuizen.

Zeer goed contact met de Saman Groep

De heer en mevrouw Van Weerdhuizen zijn bij de Saman Groep terecht gekomen via een advertentie in de lokale woonkrant. Vervolgens zijn ze naar een voorlichtingsavond geweest in wijkcentrum Palet in Middelburg. “Het eerste contact met de Saman Groep beviel zeer goed. Ook de installatie van de zonnepanelen zijn hartstikke netjes verlopen. De monteurs waren erg vriendelijk en hebben zelfs nog gestofzuigd, zodat ze ons huis netjes achterlieten. We zijn tevreden over de installatie en de Saman Groep.”, sluit de heer Van Weerdhuizen af.

Benieuwd naar de mogelijkheden om zelf ook zonnepanelen te huren bij de Saman Groep? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.