Klantervaringen

Familie Maas

We moeten allemaal op onze eigen manier proberen het klimaat minder te belasten.

De familie Maas bouwde hun voormalige burgermeesterwoning in Serooskerke om tot een woning met Bed and breakfast. Nu de verbouwing gereed is, werd het tijd voor een verduurzamende stap. De Saman Groep plaatste 12 SunPower Maxeon zonnepanelen, goed voor circa 4.500 kWh. De heer Maas vertelt “We kozen zonnepanelen om iets terug te doen voor het klimaat. Ook is het natuurlijk prettig om te besparen op de energierekening. We kozen voor een betrouwbare installateur als de Saman Groep. In onze kennissenkring hoorden we dat de betrouwbaarheid van de installateur erg belangrijk is.”

Comfortabel en duurzaam

“Dankzij de verbouwing is onze woning voorzien van alle comfort. We isoleerden de muren, het dak en plaatsten dubbel glas. Als iedereen op zijn of haar eigen manier probeert om het klimaat iets minder te belasten, gaan we misschien de goede kant weer op. Dat vinden wij erg belangrijk.” licht de heer Maas toe.

Een goed gevoel voor het klimaat

“De montage is snel en netjes uitgevoerd. Ook het contact met de Saman Groep was duidelijk en accuraat. We zouden de Saman Groep zeker aanbevelen, de service is heel erg goed. Wat de installatie ons heeft opgeleverd? Een goed gevoel. Nu dragen wij echt ons steentje bij aan de verbetering van het klimaat!” sluit de heer Maas af.