Klantervaring

Dhr. van den Berge

Dhr. van den Berge, 's-Gravenpolder

Onze bijdrage is klein, maar als je wilt veranderen, begint dat bij jezelf.

De familie van den Berge uit ’s-Gravenpolder zocht een degelijke laadpaal zonder toeters en bellen. “Vanaf onze eerste vraag over de laadpaal zijn we bijzonder professioneel gecoacht en snel bij de juiste oplossing gekomen.” In oktober leverde de Saman Groep de Webasto laadpaal bij de familie van den Berge.

Snel en kostenbesparend

“De laadpaal werd binnen twee dagen bij ons thuis geleverd. Wij installeerden de laadpaal zelf aan de hand van de duidelijke, Nederlandstalige handleiding die was meegeleverd. Voorheen tankten wij gemiddeld € 150,- benzine per maand en nu verbruiken we maandelijks gemiddeld € 35,- aan stroom om auto te rijden. Bovendien is de stroom 100% groen.”

Voor de volgende generaties

“Verduurzaming betekent voor ons stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen. Met de elektrische auto en gebruik van uitsluitend groene stroom zijn de eerste stappen gezet. Nu nog van het gas af. Wij overwegen in de toekomst zonnepanelen en verwarming zonder gas.” gaat de familie van den Berge verder.

“Het is voor ons ontzettend belangrijk om te verduurzamen. We maken ons zorgen over de opwarming van de aarde en de klimaatveranderingen. Niet alleen voor onszelf, maar vooral voor de toekomstige generaties. We beseffen dat onze bijdrage maar een klein druppeltje op een gloeiende plaat is, maar als je iets wil veranderen, begint dat bij jezelf.”

Een vertrouwde installateur

“De Saman Groep is voor ons al jaren een vertrouwde installateur. Wij woonden voorheen op Schouwen-Duiveland. Toen al was de Saman Groep een betrouwbare partner voor het installeren van cv-ketels. Nu hier op Zuid-Beveland heeft de Saman Groep een zeer goede naam opgebouwd als partner bij het verduurzamen van de woning. Bovendien moet ik de persoonlijke aandacht vermelden, dit is altijd zo geweest bij de Saman Groep.” geeft de heer van den Berge aan.

“Ik wil de Saman Groep graag iedereen aanbevelen. Zij bieden deskundig advies, snelle levering en prima nazorg. Bovendien was de prijs van de Webasto laadpaal lager dan die van alle concurrenten.”