Klantervaringen

Familie Luijcks

De SunPower zonnepanelen hebben een hoge opbrengst.

De Saman Groep plaatste recent 6 SunPower Maxeon zonnepanelen en een Daikin airco bij de familie Luijcks uit het Zeeuws-Vlaamse Clinge. Via vrienden kwamen zij uit bij de Saman Groep. Hier kregen ze geen spijt van. “Het contact met de Saman Groep was heel goed. Ook de installatie van de SunPower zonnepanelen en de Daikin airco verliep voorspoedig.”

A-merken via de Saman Groep

“Vooraf verdiepten wij ons in de beschikbare installaties. De SunPower zonnepanelen hebben een hoge opbrengst. Voor de airco kozen wij een Daikin. Dit merk heeft een erg goede reputatie in de markt. De opbrengst van de zonnepanelen begint al inzichtelijk te worden want de energierekening gaat naar beneden.” In de toekomst hoopt de familie Luijcks veel comfort en rendement uit de installaties te halen.

Verduurzamen is voor iedereen

Op dit moment staan er geen volgende stappen ter verduurzaming op de planning van de familie Luijcks. “Wij doen alles zo duurzaam mogelijk, wel binnen onze eigen mogelijkheden.” Ook kleine stapjes helpen mee aan de verduurzaming. Denk aan het scheiden van afval of stap vaker op de fiets en laat de auto staan. Bovendien zijn dit maatregelen die voor iedereen haalbaar zijn.

“Wij zijn heel erg tevreden over de Saman Groep en bevelen deze installateur zeker aan!” sluit de familie Luijcks af.