Klantervaringen

Familie van Egmond

We hadden een goed gevoel bij de Saman Groep en de geadviseerde duurzame installaties.

Familie van Egmond verduurzaamt om rekening te houden met de toekomst van hun kinderen. Op aanbevelen van een installateur kwamen ze bij de Saman Groep terecht. Enkele maanden terug plaatsten we 24 zonnepanelen en een Daikin Altherma LT Bluevolution all-electric warmtepomp bij deze familie in Ouddorp.

Verduurzamende stappen

“We hebben al eerder verduurzamende stappen gezet door veel te isoleren. Nu was het tijd voor de volgende stap. Na twee adviesgesprekken en alle tussentijdse contacten hadden we een goed gevoel bij de Saman Groep en de geadviseerde duurzame installaties. De zonnepanelen en all-electric warmtepomp boden ons de optimale prijs/kwaliteitsverhouding.”, geeft familie van Egmond aan.

Ervaren en professioneel

“De installatie van de zonnepanelen en warmtepomp zijn snel en zonder problemen verlopen. Helaas is het nog te vroeg om te vertellen wat de installaties over een jaar opleveren, maar de zonnepanelen leveren al wel flink terug. Het contact met de Saman Groep was prettig, maar verliep soms wat rommelig. Verschillende afdelingen kunnen soms iets beter samenwerken. Toch zouden we de organisatie aanraden. Ze zijn ervaren én professioneel.”, sluit familie van Egmond af.