Klantervaring

Mevr. Weterings

Mevr. Weterings - De Kok Bouwgroep

In de loop der jaren is de samenwerking met de Saman Groep alleen maar verbeterd

De Kok Bouwgroep renoveert vele woningen voor onder andere woningcorporatie Zeeuwland. De woningen waar energiebesparende maatregelen toegepast worden pakt Zeeuwland op met hun vaste partners, de Kok Bouwgroep is één van de vaste partners. Zodra het om woningen gaat waar energiebesparende maatregelen worden toegepast komt de Saman Groep in beeld voor De Kok Bouwgroep. De Saman Groep is al jarenlang de leverancier van zonnepanelen voor de woningen van Zeeuwland.

Zeeuwland renoveert uit duurzaam oogpunt

Mevrouw Weterings vertelt graag meer over de projecten; “Bij dit soort projecten voeren we allerlei energiebesparende maatregelen uit. Denk aan het vervangen van de beglazingen, het toepassen van isolatie door de hele woning en het vervangen van de mechanische ventilatie. Zodra er dakisolatie aangebracht dient te worden, zorgt de Saman Groep ervoor dat alle leidingen verlegd worden. Ook worden er zonnepanelen geplaatst.”

Energiebesparende doelen behalen met de Saman Groep

“De werkzaamheden die uitgevoerd zijn door de Saman Groep leveren bijna nooit problemen op. Als er toch iets is, wordt dit snel opgelost. Maar door de goede werkvoorbereiding, gaat de uitvoering ook goed.” legt mevrouw Weterings uit.

Vaste contactpersonen maken een fijne samenwerking

“Het is erg fijn dat er binnen de Saman Groep vaste monteurs en contactpersonen zijn voor onze projecten. Monteur Volkert denkt goed mee, let goed op en weet wat hem te doen staat. Ook ontzorgt hij ons door de foto’s die wij nodig hebben al aan te leveren. Intern zijn wij erg blij met hem.” aldus mevrouw Weterings.

De Saman Groep groeit in alle opzichten

“In de loop der jaren is de samenwerking met de Saman Groep alleen maar verbeterd. Door de enorme groei van het bedrijf ging er enkele jaren geleden nog weleens iets mis. Nu loopt het contact heel goed dankzij de vaste contactpersonen. Lennard en Rianne zorgen ervoor dat vanaf kantoor alles goed gaat en Volkert zorgt ervoor dat buiten alles klopt. De samenwerking is op deze manier erg fijn, wij zouden de Saman Groep zeker aanraden.” sluit mevrouw Weterings af.