Klantervaringen

Clarence Payet

Het is erg prettig dat Saman Groep als totaalinstallateur in al onze wensen kon voorzien.

Clarence Payet uit Burgh-Haamstede koos voor zonnepanelen, een laadpaal en een cv-ketel via de Saman Groep. De Saman Groep was hem bekend via zijn schoonouders. Duurzaamheid is erg belangrijk voor Clarence: “Wij zetten actief stappen om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Het is mede onze verantwoordelijkheid dat onze kleinkinderen een leefbare aarde tot hun beschikking hebben. Om ons steentje bij te dragen, kozen we voor zonnepanelen. Ook vervingen we onze gaskookplaat voor een inductiekookplaat en zijn we elektrisch gaan autorijden. Nu hebben we nog een cv-ketel, maar zodra deze aan vervanging toe is willen we overstappen naar een duurzamere manier van verwarmen.”

Een professionele totaalinstallateur

“De Saman Groep geeft je een professioneel advies, is behulpzaam en luistert echt naar jouw wensen. Bovendien is het erg prettig dat wij alles onder één dak konden onderbrengen, ook voor service en onderhoud. Deze Jinko Solar zonnepanelen hadden de beste prijs- kwaliteitverhouding. De adviseur bevestigde dat dit een goede keuze was. Naar de laadpaal deden wij zelf online al wat onderzoek. De Wallbox Pulsar had goede reviews en heeft een laadvermogen tot 22kW. Precies wat wij nodig hebben.” vertelt Clarence.

Nu al meer opbrengst dan wij verbruiken

“De Saman Groep plaatste de installaties erg netjes. De monteurs werken professioneel. Wij zijn blij met ze. Ook over de installaties zijn we zeer tevreden. De zonnepanelen leveren al meer groene stroom op dan wij zelf verbruiken. Wij zouden de Saman Groep zeker aanraden omwille van de professionaliteit en behulpzaamheid.” sluit Clarence af.