Klantervaringen

Fred de Jong

De zonnepanelen zijn netjes volgens afspraak geplaatst.

Diverse woningcorporaties zetten duurzame stappen, zo ook de Zeeuws-Vlaamse corporatie Clavis. Fred de Jong kreeg via Clavis het aanbod om zonnepanelen te huren, daar hoefde hij niet lang over na te denken; “Op het moment dat Clavis mij aanbood om zonnepanelen te huren, vond ik dat direct aantrekkelijk. Omdat ik de woning op termijn mogelijk overneem, vind ik het fijn als deze al verduurzaamd is. Ik hoop dat ik tegen die tijd weet wat de beste vervolgstap in verduurzaming voor de woning zou zijn.”

Alles verliep volgens afspraak

“Na mijn aanvraag kwam er iemand van de Saman Groep langs. Hij vertelde mij wat de mogelijkheden waren met betrekking tot zonnepanelen. Ook vertelde hij direct wat er daarna allemaal ging gebeuren. De Saman Groep maakte duidelijke afspraken over de levering en plaatsing van de zonnepanelen.” vertelt Fred.

Keurige medewerkers bij de Saman Groep

“De montage van de zonnepanelen is keurig verlopen. Alles werd schoon en netjes achtergelaten. Het contact met de Saman Groep is erg prettig. Wanneer ik bel met een vraag, krijg ik een rustige en duidelijke uitleg. Bovendien zijn de medewerkers prettig in de omgang en geduldig. Ik zou de Saman Groep zeker aanraden.” sluit Fred af.