Klantervaring

Dhr. Boudewijn

Dhr. Boudewijn, Bergen op Zoom

De adviseur schetste alle mogelijkheden voor ons en stuurde de offerte dezelfde dag nog.

Er zijn meerdere redenen om voor zonnepanelen te kiezen. Juist dat feit heeft de heer Boudewijn uit Bergen op Zoom over de streep getrokken om 15 SunPower zonnepanelen te laten installeren. “Niet alleen verduurzaming, maar ook de verhoging van de woningwaarde en het feit dat mijn spaargeld momenteel nauwelijks rendement oplevert op de bank, hebben bijgedragen aan mijn keuze. Ons huis had al energielabel B, maar met de zonnepanelen is dat nu energielabel A geworden.”

Samen werken aan een duurzame wereld

“Je kan er niet meer omheen dat het klimaat wereldwijd aan het veranderen en verslechteren is. Doen we niets en wijzen we alleen maar naar de ander, dan verbetert er niets. Voor mij betekent verduurzaming er nu voor zorgen dat onze kinderen en mogelijke kleinkinderen straks nog een leefbare wereld hebben. Als iedereen een stapje zet en zich bewust wordt van het belang, vinden we geleidelijk de weg omhoog of remmen we de achteruitgang in ieder geval flink af. De volgende stap die ik zet is volledig over te gaan op duurzame LED verlichting.”, geeft de heer Boudewijn aan.

Prettig adviesgesprek en concurrerende prijs

De heer Boudewijn kende de Saman Groep al wat langer. “Jaren geleden heb ik al eens contact gehad met de organisatie. Maar, nu onlangs steeds meer buren kozen voor zonnepanelen en een aantal buren bijzonder positief waren over de werkwijze en afhandeling van de Saman Groep, heb ik de organisatie opnieuw benaderd. Na het inplannen van een afspraak heb ik met de adviseur een prettig gesprek gevoerd. De adviseur wist snel de opties te schetsen en de mogelijkheden toe te lichten. De offerte had ik dezelfde avond nog. Bovendien was de prijs zeer concurrerend ten opzichte van andere aanbieders. Samen met de positieve referenties was het besluit voor de Saman Groep snel genomen.”

Halvering elektriciteitsverbruik

“Gezien de ruime belangstelling moesten we een week of zes wachten op de zonnepanelen, maar de installatie was in één ochtend gerealiseerd. De monteurs waren prettige mensen. Ze wisten wat ze deden en gaven voldoende uitleg en advies over de werking van de installatie. De zonnepanelen zijn op 1 september geïnstalleerd en leverden vanaf dag één al een halvering van het elektriciteitsverbruik op. Het is wel handig om stroomverbruikers, zoals de wasmachine, droger en vaatwasser nu ook meer overdag aan te zetten. Zo wordt de opgewekte zonnestroom direct gebruikt en niet teruggeleverd aan het energienet. De Saman Groep is een deskundig bedrijf. Zonnepanelen is niet iets wat ze erbij doen, maar echt een van de pijlers van het bedrijf. Ook de afspraken werden snel nagekomen. Ik ben tevreden!”, sluit de heer Boudewijn af.