Ook in het weekend of in de vakanties kunnen we Saman Groep bereiken

Wanneer je meer stroom gaat verbruiken, zijn zonnepanelen vaak een logische vervolgstap. Zo ook voor Marjo in ‘t Veld uit Wemeldinge. De Saman Groep plaatste 15 SunPower zonnepanelen en een Remeha cv-ketel bij Marjo. Waar het extra stroomverbruik vandaan komt, vertelt Marjo graag: “Wij hebben sinds kort een hybride auto in ons bezit. Hiermee dragen wij bij aan een beter klimaat en stoten we minder CO2 uit. Natuurlijk verbruiken we nu wel meer stroom om de auto op te laden. Daarom kozen wij voor zonnepanelen, een kostenbesparende en duurzame optie.”

Direct een lagere energierekening

“Vanuit duurzaam en financieel oogpunt keken wij ook naar een warmtepomp via de Saman Groep. Dit was in onze situatie niet rendabel. Daarom kozen wij voor een energiezuinige Remeha cv-ketel. Wij merken nu al dat we minder hoeven te betalen aan onze energieleverancier. Na een jaar worden de opbrengsten pas echt goed inzichtelijk. Misschien dat we hierna nog extra zonnepanelen laten plaatsen.”

Zorgeloos genieten van het comfort

“Via de buren kwamen wij bij de Saman Groep uit. Zij hebben ook zonnepanelen. Het personeel van de Saman Groep was erg vriendelijk. Bovendien werkten de monteurs netjes en vlot, zowel voor de zonnepanelen als voor de cv-ketel. Ook hebben we met een installateur als Saman geen zorgen als er zich een storing voor zou doen. Ze kunnen ook in het weekeind of in de vakanties komen en daar zijn wij erg blij mee.”