Klantervaringen

Familie van Boxsel

De Saman Groep lost het probleem op zonder loze beloften.

De Saman Groep installeerde voor de familie van Boxsel uit Rijsbergen maar liefst 30 SunPower zonnepanelen, een Daikin all-electric warmtepomp, en drie Daikin airco’s. “Via internet bekeek de familie van Boxsel vooraf welke zonnepanelen aan onze wensen voldeden. Hoewel bij een concurrerend bedrijf de prijs lager was, kozen wij toch voor de Saman Groep. Bij zo een grote investering is het namelijk belangrijk dat je veel vertrouwen hebt in de installateur. Bij de Saman Groep was dat vertrouwen er.” vertelt mevrouw van Boxsel.

In één keer van het gas af

“Verduurzaming is een erg belangrijk thema voor ons. Daarom pakten we alles in één keer aan en schakelden we helemaal om naar een gasloze woning. Binnenkort gaan we verder met een laadpaal voor onze elektrische auto en een warmtepompboiler voor onze zoon.” somt mevrouw van Boxsel op.

Denken in oplossingen

“Met onze warmtepomp ging het niet meteen goed. In eerste instantie werd gekozen voor een lage temperatuur warmtepomp. Echter verwarmde deze onze woning niet naar behoren. In overleg met de Saman Groep is er alsnog een hoge temperatuur warmtepomp geplaatst. Deze bevalt prima. Dankzij de slimme thermostaat hebben we goed inzicht in het verbruik en de opbrengst.” aldus mevrouw van Boxsel.

Geen loze beloften

“De ervaring met de Saman Groep is absoluut positief. De montage is professioneel uitgevoerd. Bovendien was het personeel erg vriendelijk. Ook wanneer er zich een probleem voordoet is de Saman Groep er voor je. Ze lossen het op zonder loze beloften, daarom raden wij de Saman Groep zeker aan.” sluit mevrouw van Boxsel af.