Klantervaring

Dhr. van der Kooij

Dhr. van der Kooij

De vorige zonnepaneleninstallatie via de Saman Groep was in 4,5 jaar terugverdiend. Dit overtrof de verwachting.

Dankzij een goede ervaring in het verleden komt de heer van der Kooij voor de zonnepanelen op zijn nieuwe woning terug bij de Saman Groep. Het werden 11 zonnepanelen van Jinko Solar en een Daikin airco. “De Jinko Solar zonnepanelen voldoen het beste aan mijn voorwaarden. De verhouding tussen prijs en opbrengst is dik in orde bij deze zonnepanelen. Het type airco is geen bewuste keuze. Daikin is een bekend merk, maar verder liet ik me adviseren door de Saman Groep.” vertelt de heer van der Kooij.

Het goede voorbeeld geven

“Ik verduurzaam vanuit idealisme. De aarde moet nog veel langer mee. Ik leun niet achterover, wachtend tot de rest van de wereld veranderd. In dit geval ben ik liever het goede voorbeeld voor een ander. Zodra de cv-ketel aan vervanging toe is vervang ik deze ook door een warmtepomp.” kijkt de heer van der Kooij vooruit.

Rendement boven verwachting

“De vorige zonnepaneleninstallatie via de Saman Groep was in 4,5 jaar terugverdiend. Dit overtrof mijn verwachting. Over de huidige installatie kan ik nog niet zo veel zeggen. Maar ik verwacht hier even goede resultaten van als de vorige installatie. De productontwikkeling staat tenslotte niet stil.” aldus de heer van der Kooij.

Het wachten waard

“De Saman Groep is enorm populair. Dit maakt dat de wachttijd ook redelijk lang is maar, het personeel van de Saman Groep was erg vriendelijk en kundig. Ook de monteurs werkten netjes en gaven goede uitleg.” sluit de heer van der Kooij af.