Klantervaring

Dhr. Burger

Dhr. Burger

De Saman Groep komt hun afspraken na.

Gommert Burger uit Schore had al acht zonnepanelen liggen, de Saman Groep plaatste er nog zeven Jinko Solar zonnepanelen bij. Gommert vertelt waarom: “Ik heb buiten een bubbelbad en een jacuzzi, beide verbruiken veel stroom. De opbrengst van de zonnepanelen die ik al had, was niet meer toereikend om het stroomverbruik af te dekken. Via een voorlichting van de gemeente kwam ik bij de Saman Groep uit. Dat ik extra zonnepanelen wilde, stond voor mij al vast. De adviseur hielp met het aantal panelen en de juiste prijs. Na zijn bezoek was het al snel geregeld.”

Iedereen doet iets

Gommert denkt dat iedereen iets kan doen aan duurzaamheid: “We kunnen niet blijven afwachten wat de overheid doet. Als iedereen doet wat er binnen zijn of haar mogelijkheden ligt, komen we al een heel eind. Zelf heb ik naast zonnepanelen ook spouwmuurisolatie en dubbel glas.”

Afspraak is afspraak

“Het is leuk om te zien dat mijn zeven nieuwe zonnepanelen nu net zo veel opleveren als de acht oude. Ik zou de Saman Groep zeker aanraden. Ze werken met korte lijnen en komen de gemaakte afspraken na. Van adviseur tot monteur, met iedere medewerker van de Saman Groep was het prettig samenwerken.” sluit Gommert af.