Klantervaring

Dhr. Ten Velde

Dhr. Ten Velde

Ondanks corona was het contact met de Saman Groep goed en warm

Voor niets gaat de zon op. En dat spreekt familie Ten Velde uit Nieuw-Lekkerland zo aan om gebruik te maken van zonne-energie. “De zon is een natuurlijke bron waar je ‘gratis’ gebruik van kunt maken. Daarbij worden de opbrengsten van zonnepanelen ook steeds groter. En door een steeds ruimer aanbod aan zonnepanelen, en de technische ontwikkelingen die daarbij komen kijken, wordt de investering in zonnepanelen ook aantrekkelijker. Daarom hebben wij besloten om zonnepanelen te laten plaatsen.”

Verduurzamen voor volgende generatie

Naast zonnepanelen, heeft familie Ten Velde de spouwmuren laten isoleren, “We zijn op een leeftijd waarbij we goed nadenken over verduurzamende maatregelen. Je doet het niet meer alleen voor jezelf, maar ook voor volgende generaties. We hebben een kleinzoon en willen verduurzamen voor zijn generatie. Daarom dachten we goed na over spouwmuurisolatie en de aanschaf van zonnepanelen. In de toekomst willen we misschien ook de vloer laten isoleren.”

Persoonlijke benadering

“Enkele jaren geleden hebben we al eens een offerte aangevraagd voor zonnepanelen bij een installateur. Dat was toen heel zakelijk en onpersoonlijk en wij hadden het idee dat het meer om de opbrengst voor het bedrijf ging dan om de opbrengst voor de consument. Bij een dergelijke investering verdiep ik mij altijd in de materie en de onderneming die de installatie verzorgd. Via het internet kwam ik later bij de Saman Groep terecht. De Saman Groep had over het algemeen goede referenties en wat ons het meeste aansprak was de persoonlijke benadering. Dat kwam steeds terug in meerdere referenties.”, geeft de heer Ten Velde aan.