Klantervaringen

Familie van Iwaarden

Het contact met de Saman Groep verliep open, duidelijk en eerlijk.

Familie van Iwaarden uit Rhoon verduurzaamt vooral om te zorgen voor een schoner milieu en een duurzamere toekomst. Dat ondertussen de energiekosten flink dalen is mooi meegenomen. Op aanraden van familie kwamen zij in contact met de Saman Groep. Enige tijd terug mocht de Saman Groep zonnepanelen en een Daikin Altherma hybride warmtepomp installeren bij de familie in Rhoon.

Woning verduurzamen

“We wilden ons huis verduurzamen. Daarom hebben we een bouwdepot beschikbaar gesteld en zonnepanelen en een warmtepomp gekocht. We hebben onderzocht wat beter zou zijn; een volledig elektrische warmtepomp of een hybride variant. Met ons verbruik was een all-electric warmtepomp niet rendabel, dus kozen we voor hybride. Hierover hebben we ook advies gehad van de adviseur van de Saman Groep.”, geeft familie van Iwaarden aan.

Eén installateur voor alle werkzaamheden

Verder heeft de Saman Groep ook andere elektrawerkzaamheden uitgevoerd, onder andere voor het uitbreiden van de kookgroep. “We hadden gevraagd of de Saman Groep ook deze werkzaamheden kon verrichten, omdat ze ook al kwamen voor de zonnepanelen en hybride warmtepomp. Er werd heel goed meegedacht en we vonden het erg fijn dat we alle werkzaamheden bij één installateur konden laten doen.”

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

“Het contact met de organisatie verliep open, duidelijk en eerlijk. Daarnaast kregen we snel reacties en uitgebreide, overzichtelijke informatie. Ook de werkzaamheden zijn heel goed verlopen. Er werd netjes overlegd, voorzichtig gedaan en achteraf opgeruimd. Er was één ding helaas fout gegaan, maar ook dat werd netjes opgelost. Goede service! Bij de Saman Groep weet je waar je aan toe bent.”. sluit familie van Iwaarden af.