Klantervaringen

Mevr. de Schepper

Mevr. de Schepper, Oostburg

De zonnepanelen leveren nu al meer stroom op dan wij verbruiken!

De familie de Schepper wilde geld besparen op de energierekening en tegelijkertijd het milieu ontlasten. Via DELTA kwamen zij bij de Saman Groep uit. De Saman Groep plaatste 11 Jinko Solar zonnepanelen in het Zeeuws-Vlaamse Oostburg. “Het contract voor de energie en cv-ketel loopt bij DELTA. Dankzij DELTA kwamen we bij de Saman Groep uit voor onze zonnepanelen.” licht mevrouw de Schepper toe.

Zo duurzaam mogelijk

Mevrouw de Schepper vertelt graag meer over duurzaamheid: “Het is voor ons belangrijk om de woning zo duurzaam mogelijk te maken. Zo hebben wij al nieuwe kozijnen laten plaatsen met HR++ glas. De zonnepanelen helpen het milieu en bovendien besparen we ook op onze energierekening. Er staan nu nog geen nieuwe verduurzamende stappen op de planning, waarschijnlijk zetten wij de volgende stap zodra de cv-ketel aan vervanging toe is.”

Vertrouwen in de Saman Groep

“Het plaatsen van de zonnepanelen is snel gegaan. De monteurs legden de zonnepanelen keurig op ons dak. In het begin hadden we wat problemen met de omvormer, maar hierover werden we netjes teruggebeld of gemaild wanneer we vragen hadden. Ook de adviseur gaf ons vertrouwen, we kozen de zonnepanelen volgens zijn advies.” legt mevrouw de Schepper uit.

Hogere opbrengst dan verwacht

“De zonnepanelen leveren nu al meer stroom op dan wij verbruiken. In de winter loopt dit wellicht nog iets terug, maar met de opbrengst zijn we dik tevreden. Het enige waar wij spijt van hebben, is dat we deze stap niet al jaren eerder hebben gezet.” sluit mevrouw de Schepper af.