Klantervaringen

Sander Huissoon

Alle afspraken werden keurig nagekomen.

Het verbruik van gas is slecht voor het milieu en is de laatste periode fors duurder geworden. Voor Sander Huissoon uit Kapelle een goede reden om na te denken over duurzame stappen. Sander vertelt waarom: “Wij willen graag energie besparen. Deze zomer wordt bij ons de hybride warmtepomp geïnstalleerd. Deze gaat ons veel gas besparen, maar verbruikt wel extra stroom. Daarom kozen we ervoor om 30 Jinko Solar zonnepanelen te laten plaatsen.”

Klaar voor een duurzame stap

“Onze cv-ketel is nu 13 jaar oud en wij verwachten dat de gasprijzen verder blijven stijgen. Daarmee was onze interesse in een warmtepomp al snel gewekt. Onze woning was er al klaar voor, want onze isolatie is goed op orde. De montage van de zonnepanelen verliep erg vlot en bovendien heel netjes. Wij zouden de Saman Groep zeker aanraden.” vertelt Sander.

Afspraak is afspraak

“Wij vonden de website van de Saman Groep zeer duidelijk en overzichtelijk. Ook spraken we met mensen in onze eigen omgeving die al klant zijn van de Saman Groep, zij waren positief over deze duurzame installateur. Wij sluiten ons hierbij aan. Het contact was steeds plezierig en duidelijk. Ook werden alle gemaakte afspraken keurig nagekomen.” sluit Sander af.