Klantervaring

Familie Graafland

Het is leuk om in de app bij te houden wat de zonnepanelen opleveren

De familie Graafland uit Krimpen aan den IJssel wilde een stap zetten in verduurzaming. De Saman Groep plaatste 12 SunPower zonnepanelen. “Wij waren ons al aan het oriënteren op zonnepanelen. De folder met extra korting van de Saman Groep kwam in de bus en trok ons over de streep. De reactie van de Saman Groep was vlot en adviseur Wesley kwam bij ons langs. Het gesprek was goed en duidelijk. Wij kozen deze zonnepanelen, omdat ze niet uit China komen en een lange garantie bieden.” vertelt de heer Graafland.

Zeer kundige monteurs

“Tijdens het plaatsen van de zonnepanelen ging het sneeuwen. De afspraak moest verzet worden. Het binnenwerk werd al gedaan door vriendelijke en nette monteurs. Ook bij het daadwerkelijk plaatsen van de zonnepanelen bleken de mannen zeer kundig. Ze vertelden ons daarna alles wat wij moesten weten en nog dezelfde dag genoten wij al van de opbrengst.” aldus de heer Graafland.

‘Gratis’ stroom dankzij de zonnepanelen

“In onze woning zijn meer stappen van verduurzaming op dit moment nog niet nodig. Zonnepanelen vonden we een mooie combinatie voor het milieu en onze portemonnee. Het is leuk om in de app bij te houden wat de zonnepanelen die dag opleverden. Wij bekijken ook welke apparaten in huis we nu ‘gratis’ gebruiken.” vertelt de heer Graafland tevreden.

Wij bevelen de Saman Groep aan

“Wij attendeerden al meerdere mensen op de goede service van de Saman Groep. Zo hoeven zij niet meer verder te zoeken naar een duurzame installateur. Bovendien is het altijd fijn om van iemand anders te horen dat een bedrijf je goed is bevallen. Dus of wij de Saman Groep aan zouden raden? Dat doen we al!” sluit de heer Graafland af.