We zijn blij met het resultaat en de samenwerking met de Saman Groep

Bij de familie Bodin uit IJzendijke plaatste de Saman Groep 15 zonnepanelen met een gezamenlijk vermogen van maar liefst 6.000 Wp. Het SunPower Maxeon paneel is één van de meest krachtige zonnepanelen in het assortiment van de Saman Groep. Zo zorgt u met minder zonnepanelen toch voor veel vermogen.

Meer stroom met een warmtepomp

“Wij kozen voor de SunPower Maxeon panelen omdat deze het hoogste vermogen hebben per vierkante meter. Onze woning wordt verwarmd door een warmtepomp. Hierdoor verbruiken wij meer stroom. Dankzij de zonnepanelen voorzien we nu de woning van stroom, maar dus eigenlijk ook van warmte.” legt de heer Bodin uit.

Positief effect op de leefomgeving

“Ik vind het belangrijk dat verduurzaming een zichtbaar effect heeft op de persoonlijke situatie en leefomgeving. Dankzij de warmtepomp en zonnepanelen is dit het geval. De zonnepanelen liggen nu bijna twee maanden op ons dak en de eerste 1.000 kWh is al opgewekt. De zomermaanden hebben we nog in het vooruitzicht.” vertelt de heer Bodin.

Duurzame installateur zonder poespas

“Via mijn werkgever kende ik de Saman Groep al, daarom heb ik voor deze installateur gekozen. Er waren wat opstartproblemen doordat er een verkeerd product was meegenomen. Maar, dit werd met heldere communicatie opgelost. De Saman Groep werkt zonder poespas en gaat voor het eindresultaat. Ik zou de Saman Groep daarom zeker aanbevelen. Ze doen wat ze beloven en zetten een stapje extra wanneer dit nodig is. Wij zijn blij met het resultaat en het gevoel wat de samenwerking met de Saman Groep heeft opgeleverd.” sluit de heer Bodin af.