Klantervaring

Familie Wezeman

Familie Wezeman

De Daikin warmtepomp werkt op hoge temperatuur, dat is fijn omdat we nu de bestaande radiatoren kunnen behouden

De familie Wezeman had al zonnepanelen op het dak van de vorige woning liggen. De nieuwe woning in Oostvoorne wilden zij ook graag voorzien van zonnepanelen. Voor nu, maar ook voor de toekomst. Wietze Jan Wezeman vertelt; “Wij kozen voor 30 SunPower zonnepanelen. 15 stuks aan de voorzijde en 15 stuks aan de achterzijde. Wij hebben nu bewust gekozen voor overcapaciteit. Wanneer wij in de toekomst bijvoorbeeld elektrisch gaan rijden, komt die extra opgewekte stroom goed van pas.”

Een lokale installateur

De Saman Groep is een lokale partij door heel Zuidwest-Nederland. Daar zag Wietze Jan Wezeman de voordelen van in: “Wij zijn er groot voorstander van om zaken te doen met lokale ondernemers. Ook voor onderhoud of storingen is het fijn als de installateur dichtbij is. Bovendien is het ook beter voor het milieu als de monteurs minder kilometers hoeven af te leggen. Wij vinden verduurzaming erg belangrijk en denken na bij de keuzes die we maken wat het effect op de omgeving daarvan is.”

Zonder grote verbouwing

“Na het adviesgesprek met Jeroen werden onze keuzes duidelijk. De SunPower zonnepanelen hebben een lange levensduur en garantie. Ook paste deze afmeting het mooiste op ons dak. Onze woning is al goed geïsoleerd, daarom konden wij ook direct kiezen voor een warmtepomp. De Daikin warmtepomp werkt op hoge temperatuur. Dat is erg fijn omdat we nu onze bestaande radiatoren konden behouden. Het advies van Jeroen hielp daar goed bij. Ik zie uit naar de winter omdat het systeem zich dan kan bewijzen” aldus Wietze Jan Wezeman.

Meedenkende monteurs

“De monteurs van zowel de zonnepanelen als de warmtepomp waren goed op elkaar ingespeeld, klantgericht en erg netjes. Wij hadden zelf bedacht dat we de buitenunit misschien liever op een andere plek hadden dan besproken was. De monteurs dachten direct mee en samen keken we naar de mogelijkheden, dat is erg fijn. Nu alles draait, kijk ik regelmatig in de app om te zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen. Tot nu toe is de opbrengst zoals ik had verwacht.” licht Wietze Jan Wezeman toe.

Zeer tevreden over de Saman Groep

“Het contact met de Saman Groep is zeer plezierig verlopen. De plaatsingsafspraak voor de zonnepanelen ging via de e-mail, voor de warmtepomp ging dit via de telefoon. Ik vind het prettiger om zulke afspraken via de telefoon te doen. Al met al zouden wij de Saman Groep zeker aanraden, wij zijn zeer tevreden! sluit Wietze Jan Wezeman af.