Klantervaring

Van Eekeren Reclame

Het Alfen laadpaal werkt door plug & play eenvoudig zonder pasjes.

Bij Van Eekeren Reclame in Bergen op Zoom installeerde de Saman Groep een Alfen Single Pro laadpaal. De heer van Eekeren deelt zijn ervaringen:

Plug & play Alfen laadpaal

“Voor het opladen van onze hybride auto hebben we ervoor gekozen om een Alfen laadpaal te laten installeren. Met het simpele plug & play systeem is er geen gedoe met pasjes. Wel zo prettig. In de toekomst hopen we volledig elektrisch te gaan rijden. Doordat de laadpaal bij het bedrijf is geïnstalleerd, kunnen onze klanten ook hun elektrische auto bij ons opladen. Daarmee bieden we extra service.”, geeft de heer van Eekeren aan.

Verduurzaming belangrijk

De heer van Eekeren is al een langere tijd bezig met het verduurzamen van zijn bedrijf. “Naast de laadpaal is ons bedrijfspand voorzien van zonnepanelen. Ook hangen er in de volledige bedrijfshal duurzame LED panelen. Voor ons is verduurzaming heel belangrijk, omdat dit een grote impact heeft op het milieu. Daarom nemen we bij al onze beslissingen de mogelijkheden van verduurzaming mee.”

Referentie over de Saman Groep

“Wij waren op zoek naar een bedrijf die ons kon adviseren over een laadpaal. Een kennis van ons adviseerde om contact op te nemen met de Saman Groep. Hij had al een laadpaal door deze organisatie laten installeren en was hierover meer dan positief. Na een telefoongesprek werd er direct een afspraak ingepland. Tijdens de afspraak werd ons gelijk duidelijkheid geschept over de mogelijkheden en welke laadpaal het beste bij onze wensen past. Tijdens het gesprek hebben wij een keuze gemaakt. Drie weken later werd de laadpaal geïnstalleerd.”, aldus de heer van Eekeren.

Uitmuntende service en installatie

De installatie van de Alfen laadpaal was een uitstekende samenwerking. “De bekabeling van de meterkast naar de locatie waar de laadpaal is geplaatst, hebben wij zelf uitgevoerd. Dit was geen enkel probleem voor de Saman Groep. Op de dag dat de installatie van de laadpaal  werd uitgevoerd, kwam de monteur op de afgesproken tijd langs. Hij had veel kennis over het werk. Hij vertelde ons dat de meterkast niet helemaal geschikt was en er beter een aantal wijzigingen in doorgevoerd konden worden. Dit heeft hij direct in de meterkast aangepast. Gewoon een top service! Wanneer wij in de toekomst verder verduurzamen, neem ik zeker weer contact op met de Saman Groep. Zowel de service als de installatie is ons ontzettend goed bevallen.”, sluit de heer van Eekeren af.