Klantervaringen

Eric van Bijsterveld

Dankzij de mogelijkheden van mijn nieuwe cv-ketel bespaar ik veel gas.

Eric van Bijsterveld wilde graag zonnepanelen en een cv-ketel laten plaatsen. Daarna begon de zoektocht naar de best passende installaties voor zijn situatie. De Saman Groep plaatste 14 SunPower Maxeon zonnepanelen en een Intergas cv-ketel. Eric van Bijsterveld vertelt graag waar deze keuzes op gebaseerd zijn: “Deze Intergas cv-ketel staat bekend als een heel betrouwbaar type. Dit type is tevens erg compact en zou zeker passen in mijn woning. Ook voor de zonnepanelen koos ik voor een betrouwbaar merk als SunPower. Bovendien hadden deze zonnepanelen het meeste vermogen.”

Een cv-ketel met mogelijkheden

Een cv-ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee, de cv-ketel van de Eric van Bijsterveld hield het langer vol: “De oude cv-ketel was 20 jaar oud en een echte gasslurper. De nieuwe cv-ketel heeft meer mogelijkheden, waardoor het water niet constant warm gehouden wordt. Dit scheelt enorm in het gasverbruik. Mijn stroomverbruik wordt overdag volledig gedekt door de zonnepanelen. Zo bespaar ik op mijn energierekening en ben ik klaar voor de toekomst. Wellicht volgt er in de toekomst nog een waterontharder of zonneboiler. Hier moet ik me nog verder in verdiepen. De juiste installateur heb ik hiervoor al gevonden; de Saman Groep.”

De klant centraal

“De Saman Groep gaf mij vertrouwen. Het is een bekend bedrijf met een goede reputatie. Het contact met de Saman Groep is prima verlopen. Wanneer je als klant belt of mailt wordt je goed en snel geholpen. Ook de monteurs waren klantvriendelijk, zij kijken mee naar jouw wensen en denken in oplossingen.”