Klantervaringen

Familie Baptist

De Saman Groep bood duidelijke uitleg en leverde mij een duidelijk, goed geprijsde offerte aan.

De heer Baptist uit Dirksland heeft de Saman Groep ondertussen goed leren kennen. Dat kan bijna niet anders na de plaatsing van zonnepanelen, een airco en een warmtepomp. Dankzij deze verduurzamende stappen heeft de woning van de heer Baptist nu energielabel A+++. De heer Baptist vertelt: “Nadat de interesse was ontstaan om mijn woning te verduurzamen, startte de zoektocht naar de mogelijkheden. De Saman Groep bood duidelijke uitleg en leverde mij een duidelijke, goed geprijsde offerte aan.”

Geen omkijken naar de subsidieaanvraag

“De Jinko Solar zonnepanelen waren voor ons de eerste stap. Ons stroomverbruik daalt hiermee flink en bovendien kregen wij de BTW nog terug. Dat zorgde voor een erg aantrekkelijk verdienmodel. Omdat wij al op inductie kookten, was de stap naar een Daikin all-electric warmtepomp klein. Ook hier zat een interessante subsidie op. Gelukkig neemt de Saman Groep de aanvragen voor subsidie verder uithanden.” vertelt de heer Baptist.

Nul op de meter realiseren

Verduurzamen vindt de heer Baptist belangrijk: “Het maakt ons meer onafhankelijk van de energieleveranciers. Zij hebben immers wisselende prijzen, waarvan de verwachting is dat ze alleen maar verder stijgen. De investering in duurzaamheid was eveneens positief voor de waarde van onze woning. Door toch te kiezen voor extra zonnepanelen konden wij nu nul op de meter realiseren. Van onze energieleverancier kregen wij geld terug, dat voelt als een cadeautje.”

Keurige installatie

“De installatie is zeer goed verlopen. Er is erg netjes gewerkt en de leidingen zijn keurig naast elkaar gemonteerd. Het team was op elkaar ingespeeld en onze woning werd keurig schoon achtergelaten. Ook het contact voor- en achteraf is zeer goed verlopen. De afspraken waren duidelijk en werden nagekomen.” sluit de heer Baptist af.