Klantervaring

Dhr. Lamain

Dhr. Lamain

De monteurs ruimden keurig op en namen al het ontstane afval mee.

Kees Lamain uit ’s-Gravenpolder zocht een regionale installateur die alles onder één dak aanbiedt. Kees vertelt hoe hij bij de Saman Groep uitkwam: “De Saman Groep reageerde en acteerde erg snel op onze aanvraag. Ook zochten we een installateur uit de regio. Duurzaamheid is voor ons een mooie manier om op de energiekosten te besparen en meteen bij te dragen aan een duurzamere samenleving. We kozen uiteindelijk voor 17 Jinko Solar zonnepanelen en een Daikin hybride warmtepomp. Via de website van de Saman Groep dachten wij al aan deze producten. Het advies van Dirk bevestigde onze keuze.”

Monteurs denken goed mee bij plaatsing

“De monteurs van de Saman Groep zijn prettig in de omgang en erg beleefd. Bovendien dachten zij goed mee in de installatie van de zonnepanelen en warmtepomp. De warmtepomp is nog maar twee weken geleden geplaatst, maar tot nu toe werkt deze top.” vertelt Kees.

Zorgeloze installatie

“Tot op heden hebben wij een goed gevoel bij de Saman Groep. De werkzaamheden waren goed voorbereid en je merkt dat er intern gecommuniceerd wordt. De monteurs ruimden keurig op en namen al het ontstane afval mee. Wij hebben er geen omkijken meer naar gehad en zouden de Saman Groep zeker aanbevelen.” sluit Kees af.