Klantervaringen

Mark en Ingrid Bot

Financieel zijn zonnepanelen ook erg aantrekkelijk.

Mark en Ingrid Bot uit Sliedrecht bezitten een jonge woning uit 2018. Standaard werd de woning opgeleverd met vijf zonnepanelen. “Vijf zonnepanelen waren voor ons energieverbruik niet toereikend. We namen contact op met de Saman Groep om nog vijftien extra zonnepanelen te plaatsen en zo ons energieverbruik verder af te dekken. De adviseur dacht met ons mee om de aanvullende zonnepanelen zo goed mogelijk te laten passen bij de bestaande zonnepanelen. Het is aardig gelukt om er één geheel van te maken.” vertelt Mark Bot.

Zonnepanelen zijn duurzaam en rendabel

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Mark en Ingrid Bot: “We vinden het belangrijk om goed met de aarde om te gaan. Ook vinden we de nieuwe technieken van verwarmen erg interessant. Wellicht passen we in de toekomst nog een warmtepomp toe. Als we heel eerlijk zijn was duurzaamheid niet de enige reden om voor zonnepanelen te kiezen. In financieel opzicht zijn zonnepanelen namelijk erg aantrekkelijk en het is leuk om je eigen energie op te wekken.”

Een goede keuze

“Via bekenden kwamen we bij de Saman Groep uit. Dit bleek een goede keuze. Wij hebben vooraf veel informatie via de website van de Saman Groep gelezen, dit vonden wij erg prettig. Het contact met de adviseur was een waardevolle toevoeging om tot een definitieve keuze te komen. Ook de zonnepaneleninstallatie zelf blijkt een goede keuze. Wij wekken nu alle stroom die we verbruiken zelf op en leveren zelfs stroom terug aan onze energieleverancier. Door stroom terug te leveren, gebruiken andere huiseigenaren onze opgewekte stroom!” sluit Mark Bot af.