Klantervaring

Dhr. Krijnse Locker

Bij de Saman Groep ben je geen nummer

Wat doe je als je snel iets opgeleverd wil hebben? Dan klop je aan bij een bekende en betrouwbare partij, een bedrijf waar je van op aan kunt. Zo redeneerde ook Anton Krijnse Locker, eigenaar van The World of Drinks. “Voor onze vestiging in Renesse hadden we al meerdere malen naar tevredenheid samengewerkt met de Saman Groep. Voor de nieuwe winkel in de Markthal in Rotterdam moest er snel geschakeld worden: 1 augustus kreeg ik de sleutel, 1 oktober moesten we open. We moesten alles nog doen en het was midden in de ‘bouwvak’…”

Diverse installatiewerkzaamheden

Krijnse Locker schakelde louter Zeeuwse bedrijven in, zoals een architectenbureau, schildersbedrijf en een signbedrijf. De Saman Groep verzorgde alle installatiewerkzaamheden, zoals een gecombineerde verwarmings- en koelingsinstallatie. Daarnaast plaatste de Saman Groep duurzame en energiezuinige LED-verlichting. De constructiewerkzaamheden bestonden onder andere uit een trap en stalen presentatieblokken. Deze werden speciaal op maat gemaakt.

De Saman Groep lost problemen direct op

Allemaal tot volle tevredenheid van Krijnse Locker. “Bij de Saman Groep ben je geen nummer. Bovendien gaat in de bouw altijd wel iets mis. Fouten zijn onvermijdelijk, maar de Saman Groep lost ze ook meteen op. Ze kijkt écht naar het belang van de klant. Er is onder enorme tijdsdruk in een paar weken een uitstekend resultaat behaald.” Speciale lof kreeg Krijnse Locker overigens voor de trap. Deze is ontworpen door de architect Wouter de Jonge en constructietechnisch berekend en uitgevoerd door de Saman Groep. “Ja, daar waren andere bedrijven wel jaloers op. In onze trap zit een knik waardoor je minder vierkante meters ‘kwijt bent’. Zeer efficiënt dus.” Terugkijkend is Krijnse Locker niet alleen tevreden over het prachtige eindresultaat, maar vooral ook over het tijdstip van oplevering.

“The World of Drinks was als enige van de bedrijven in de Markthal op tijd klaar”