Klantervaring

Dhr. van de Wege

Ik ben zeer tevreden over de nette, professionele en klantvriendelijke werkwijze

Je wilt zonnepanelen, je oriënteert je links en rechts een beetje, maar dan? Via verschillende collega’s kwam Edwin van de Wege uit Vlissingen bij de Saman Groep uit Zierikzee terecht. “Een collega had van alles omtrent zonnepanelen uitgezocht en kwam uit bij de Saman Groep. En andere collega’s waren daar ook al klant.”

Adviesgesprek zonnepanelen

Er volgde allereerst een adviesgesprek. “Ik had mij wel georiënteerd, maar ik had er verder ook niet heel veel verstand van. Tijdens het gesprek zijn al de vragen die ik had keurig beantwoord.” Inmiddels liggen er 12 zonnepanelen op zijn dak. “Er was wat wachttijd, maar dat is logisch gezien de drukte. Vervolgens is alles goed geregeld. Van de montage van de panelen tot aan de aanleg van de elektriciteit.”

“Ik ben zeer tevreden over de nette, professionele en klantvriendelijke werkwijze”

De Saman Groep is oplossingsgericht

Wel was er eerst een verkeerde omvormer meegeleverd en de juiste omvormer was niet op voorraad. Van de Wege: “Er is toen als service tijdelijk een andere omvormer opgehangen om toch rendement van de installatie te hebben. Na een paar dagen hebben ze de goede omvormer geplaatst. Dat is dus heel keurig opgelost. Ja, ik ben zeer tevreden over de nette, professionele en klantvriendelijke werkwijze. Als vrienden of kennissen ernaar vragen zal ik ze zeker de Saman Groep aanraden.” Via een app en de slimme meter heeft Van de Wege goed inzicht in de opbrengst van zijn dozijn zonnepanelen. “Een groot gedeelte van mijn stroomverbruik wordt nu door de panelen opgewekt.”