Klantervaringen

Familie Koeman

Familie Koeman, Wemeldinge

De hybride auto wordt volledig opgeladen met de opbrengst van de zonnepanelen

Begin 2021 installeerde de Saman Groep 8 SunPower Maxeon zonnepanelen bij de familie Koeman in Wemeldinge. “In onze omgeving vroegen wij naar een betrouwbare installateur om zonnepanelen te plaatsen, de Saman Groep werd ons aanbevolen. Bovendien installeerde de Saman Groep onze huidige warmtepomp al. Wij hebben een nieuwbouwwoning, deze is volledig van het gas af.” vertelt mevrouw Koeman.

Extra zonnepanelen voor de hybride auto

“Onze woning had al een aantal zonnepanelen. Sinds wij in een hybride auto rijden, is de opbrengst van deze zonnepanelen niet langer toereikend. Op advies van de adviseur van de Saman Groep kozen we voor de SunPower Maxeon zonnepanelen, deze hebben genoeg vermogen om aan onze wensen te voldoen. Het geeft energie om te weten dat de hybride auto nu volledig wordt opgeladen met de opbrengst van de zonnepanelen!”

Kundige én keurige monteurs

“De monteurs van de Saman Groep waren kundig en leveren netjes werk af. Bovendien weten zij wat er verwacht wordt en gaan ze keurig met de klanten om. Wij zouden de Saman Groep zeker aanbevelen, alles is netjes afgehandeld. Het voelt goed om energie te genereren dankzij de zon. Ook de opbrengst is al flink!”