Klantervaringen

Frank Verhulst

Frank Verhulst, Renesse

De Saman Groep heeft zich bewezen als uitstekende totaalinstallateur

De Saman Groep plaatste 18 SunPower zonnepanelen op het dak van de vakantiewoning van Frank Verhulst te Renesse. Frank vertelt; “Wij kozen voor dit vakantiehuis in Renesse en wilden het milieu hiermee niet extra belasten. Daarom investeerden wij in duurzaamheid. De woning heeft geen gasaansluiting, maar is uitstekend geïsoleerd. De volledige verwarming gaat via de warmtepomp en de stroom die hiervoor gebruikt wordt, wekken de zonnepanelen nu op. Ook speelde bij de keuze voor zonnepanelen mee dat wij binnenkort elektrisch gaan rijden en hiermee meer stroom gaan verbruiken.”

Het complete plaatje

Niet alleen voor de warmtepomp en zonnepanelen kwam de Saman Groep in beeld vertelt Frank; “De installatie van de elektra, verwarming en ventilatie is uitgevoerd door deze installateur en het resultaat was prachtig. Zodra we een kookeiland moesten laten aansluiten, kozen we ook direct voor de Saman Groep. De manier waarop zijn communiceren en uitvoeren, vind ik uitstekend. De monteurs werken vlot en zijn deskundig.”

Professioneel en persoonlijk

“Ik zou de Saman Groep zeker aanraden. De communicatie was professioneel en persoonlijk. Ook degenen die de planning verzorgden, deden dit voortreffelijk. Bovendien levert de investering in duurzaamheid mij een goed gevoel op, juist nu de nood voor het klimaat zo hoog is.” sluit Frank af.