Klantervaring

Mevr. Lascaris

Mevr. Lascaris, Sluis

De Saman Groep staat voor je klaar en geeft een goed advies, ik geef ze een 10!

Erna Lascaris uit het Zeeuws-Vlaamse Sluis vond de Saman Groep online. De Saman Groep plaatste 8 SunPower zonnepanelen en een HappyDrops waterbehandelaar bij haar thuis. Het adviesgesprek vond op afstand plaats. Erna vertelt over haar keuze; “De zonnepanelen koos ik om iets bij te dragen aan het milieu. Gelukkig was mijn dak geschikt voor zonnepanelen. Het is onwijs belangrijk dat we duurzame stappen zetten voor de planeet. Bovendien is het prettig dat ik nu bespaar op de energierekening.”

Een goed advies

De Saman Groep biedt advies op afstand en op locatie aan. Sinds de coronapandemie kiezen steeds meer mensen voor een advies op afstand. Voor zonnepanelen en een waterontharder is dit vaak goed te doen. Zo ook voor Erna “Het contact met de Saman Groep is erg goed verlopen. Ik geef ze een dikke 10. De Saman Groep staat echt voor je klaar en geeft een goed advies. Ook de monteurs zijn klantvriendelijke vakmensen.”

De compacte HappyDrops waterbehandelaar

De HappyDrops waterbehandelaar is redelijk nieuw bij de Saman Groep. Deze waterbehandelaar is compact en er is geen afvoer benodigd. “Ik koos voor een waterbehandelaar om mijn huishoudelijke apparaten in goede conditie te houden, bijvoorbeeld de wasmachine. Ook mijn gezondheid speelt hierin een rol, het behandelde water is zacht voor je huid.”

Binnenkort de volgende stap met de Saman Groep

“De Saman Groep beveel ik zeker aan. Ik heb al diverse kennissen attent gemaakt op de goede service van deze installateur. Ook wil ik zelf nog een vervolgstap zetten met de Saman Groep. Binnenkort komt er namelijk een adviseur thuis om mij te adviseren over een airco.”