Acties

€ 350 voordeel op alle zonnepanelenpakketten tijdens de Saman voorjaarskorting

Wist je dat zonnepanelen zichzelf nu nog sneller terugverdienen dan voorheen? Nu tijdelijk € 350 korting op alle zonnepanelenpakketten.

€ 300 korting op de Daikin Sensira

De Daikin Sensira biedt een combinatie van comfort en duurzaamheid. Tijdelijk zijn onze Daikin Sensira airco’s extra scherp geprijsd. Profiteer nu van € 300 korting op jouw Daikin Sensira.

€ 250 cashback op een warmtepomp huren

Wil jij een warmtepomp zonder investering? Kies er dan voor de warmtepomp te huren! Zo blijft het spaargeld gewoon op jouw rekening staan en geniet je toch van de besparing die jouw warmtepomp oplevert.

Je ontvangt nu tijdelijk € 250 cashback als jij via de Saman Groep een warmtepomp huurt.

€ 250 cashback op zonnepanelen huren

Nu de stroomprijzen fors zijn gestegen, willen steeds meer mensen hun eigen stroom opwekken via zonnepanelen. Maar, niet iedereen kan of wil investeren. Wil jij zonnepanelen zonder investering? Kies er dan voor om de zonnepanelen te huren!

Je ontvangt nu tijdelijk € 250 cashback als jij via de Saman Groep zonnepanelen huurt.

Intergas cv-ketels met gratis slimme thermostaat t.w.v. € 168

Ontvang een gratis Intergas Touch slimme thermostaat + gateway bij de aanschaf van een Intergas cv-ketel. Met deze thermostaat stel jij de temperatuur eenvoudig via jouw telefoon in, waar je ook bent.

VriendenVoordeel

Ben je blij met jouw installatie van de Saman Groep? Tip een vriend en ontvang beide € 50 per installatie. Meedoen met VriendenVoordeel is heel eenvoudig! Tip jouw vrienden over de Saman Groep en meld ze aan via het formulier op de actiepagina. Koopt of huurt de vriend na de aanmelding ook één van de producten bij de Saman Groep? Dan krijgen jullie beiden een bol.com cadeaukaart thuisgestuurd.