Acties

10% korting op alle zonnepanelen tijdens de Zin in Zon weken

Haal het maximale uit elke zonnestraal die je zelf verbruikt en verdien je zonnepanelen binnen 5 jaar terug, zelfs met een terugleverheffing en de afbouw van de salderingsregeling. Nu tijdelijk 10% korting op alle zonnepanelenpakketten.

€ 500 korting op alle warmtepompen tijdens de Zomerse Warmtepomp Deals

Profiteer van extra voordeel op onze stille energie-efficiënte warmtepompen. Jouw warmtepomp is voor de winter geïnstalleerd waardoor je direct kan gaan besparen op je gasrekening. Wees slim en ga voorbereid de winter in!

€ 300 korting op de Daikin Sensira

De Daikin Sensira biedt een combinatie van comfort en duurzaamheid. Tijdelijk zijn onze Daikin Sensira airco’s extra scherp geprijsd. Profiteer nu van € 300 korting op jouw Daikin Sensira.

€ 250 cashback op een warmtepomp huren

Wil jij een warmtepomp zonder investering? Kies er dan voor de warmtepomp te huren! Zo blijft het spaargeld gewoon op jouw rekening staan en geniet je toch van de besparing die jouw warmtepomp oplevert.

Je ontvangt nu tijdelijk € 250 cashback als jij via de Saman Groep een warmtepomp huurt.

€ 250 cashback op zonnepanelen huren

Nu de stroomprijzen fors zijn gestegen, willen steeds meer mensen hun eigen stroom opwekken via zonnepanelen. Maar, niet iedereen kan of wil investeren. Wil jij zonnepanelen zonder investering? Kies er dan voor om de zonnepanelen te huren!

Je ontvangt nu tijdelijk € 250 cashback als jij via de Saman Groep zonnepanelen huurt.

Intergas cv-ketels met gratis thermostaat

Ontvang een gratis Intergas Touch thermostaat bij de aanschaf van een Intergas cv-ketel. Met deze thermostaat stel jij de temperatuur eenvoudig in.

VriendenVoordeel

Ben je blij met jouw installatie van de Saman Groep? Tip een vriend en ontvang beide € 50 per installatie. Meedoen met VriendenVoordeel is heel eenvoudig! Tip jouw vrienden over de Saman Groep en meld ze aan via het formulier op de actiepagina. Koopt of huurt de vriend na de aanmelding ook één van de producten bij de Saman Groep? Dan krijgen jullie beiden een bol.com cadeaukaart thuisgestuurd.