Klantervaringen

Mevr. de Haze

Mevr. de Haze, Driewegen

De monteurs waren op tijd, professioneel en gaven ons uitleg over de installatie.

De keuze voor de Saman Groep was voor Zoë de Haze uit Driewegen een logische keuze, Zoë vertelt hoe dit komt: “De Saman Groep is ondertussen een begrip in Zeeland. Wanneer wij vrienden of familie spreken over zonnepanelen, is de Saman Groep eigenlijk altijd de installateur. Bovendien is iedereen die wij hierover spreken ook tevreden.”

Stap voor stap verbeteren en verduurzamen

Zoë koos voor 12 SunPower P3 zonnepanelen. De zonnepanelen zijn onderdeel van diverse verbeteringen die Zoë en haar partner doorvoeren aan de woning: “Sinds twee jaar zijn wij eigenaar van onze woning. Stap voor stap zijn wij aan het verbeteren en verduurzamen. Ondertussen is bijna de hele woning voorzien van dubbel glas en is de isolatie op orde. De zonnepanelen zijn een duurzame stap, maar dragen ook positief bij aan de energierekening. Het mooie aan verduurzamen vind ik dat het een investering voor jezelf is en toch ook een beetje voor een ander. Alle kleine beetjes helpen.”

Fijne medewerkers van de Saman Groep

“De zonnepanelenmonteurs waren keurig op tijd. Ze bekeken de situatie en pasten nog wat dingen aan zodat het precies uit zou komen hoe wij het wilden. Ze waren uiterst professioneel en legden ons onder het genot van een bakje koffie uit hoe de montage zou verlopen. Na de plaatsing legden de monteurs netjes uit hoe de installatie werkt. Deze uitleg was zeer prettig. Voorafgaand aan de montage, hielp adviseur Ocker ons op een goede manier verder. Ook vonden wij het telefonisch contact met het kantoor van de Saman Groep prettig. Wij raden de Saman Groep zeker aan! ” sluit Zoë af.