Klantervaring

Dhr. Louter

Dhr. Louter

Mede door de goede weersomstandigheden geven de zonnepanelen een zeer hoog rendement

Voor de heer Louter uit Rockanje staat verduurzamen gelijk aan een stukje meewerken aan een schonere aarde en een leefbaarder milieu voor volgende generaties. Om zelf ook stappen te zetten, besloot hij om zonnepanelen te kopen.

Verschillende offertes

De heer Louter heeft zich voorafgaand goed laten adviseren. “Er zijn in totaal drie vertegenwoordigers van verschillende bedrijven op bezoek geweest. Van alle drie heb ik offertes ontvangen. De Saman Groep kwam voor ons als beste uit de bus. Voorlopig zijn de zonnepanelen de enige duurzame investering die ik heb gedaan, maar wellicht verduurzamen we in de toekomst verder.”

Professioneel en prettig

“De Saman Groep heb ik gevonden via het internet. In eerste instantie verliep het telefonisch contact met kantoor niet helemaal soepel, maar het bezoek van de vertegenwoordiger was professioneel en prettig. Hij had een duidelijk verhaal en heeft een goede aanbieding gedaan. Ook de installatie van de zonnepanelen is perfect verlopen. Het waren vriendelijke, vakkundige monteurs. Mede door de goede weersomstandigheden, geven de zonnepanelen momenteel een zeer hoog en bevredigend rendement. ”, sluit de heer Louter af.