Klantervaring

Dhr. van Riet

Dhr. Van Riet

De montage van de laadpaal is zeer vakkundig uitgevoerd

Erwin van Riet uit Middelburg koos voor een elektrische auto. Het is wel zo prettig om je elektrische auto voor de deur te kunnen opladen, daarom plaatste de Saman Groep een Wallbox laadpaal bij Erwin thuis. Erwin vertelt hoe hij bij de Saman Groep uitkwam: “Binnen Zeeland kun je niet om de Saman Groep heen. Overal zie je de bedrijfsauto’s en ook via kennissen en familie hoorden we over de positieve ervaringen met hen. Via de website vroegen wij een offerte aan, na telefonisch contact ontvingen wij deze al vlot.”

Een compacte maar complete laadpaal

“Wij kozen voor de Wallbox Pulsar vanwege het formaat. Deze laadpaal is erg compact, maar heeft toch veel mogelijkheden. Hierdoor paste deze laadpaal perfect bij onze wensen. Het elektrisch rijden vinden wij erg prettig. We hebben nu zowel een elektrische- als een brandstof auto. Voor alle kortere afstanden gebruiken we de elektrische auto. De combinatie werkt voor ons erg goed.” vertelt Erwin.

Duurzame stappen blijven zetten

“Duurzaamheid gaat vooral over het nemen van je eigen verantwoordelijkheid. Alle kleine beetjes helpen. Wanneer je de mogelijkheid hebt om een eigen bijdrage te leveren, moet je dit zeker doen. Ongeveer drie jaar geleden kozen wij voor zonnepanelen. Nu zijn wij voornemens om ook een warmtepomp aan te schaffen, wellicht breiden we dan ook het aantal zonnepanelen uit. De adviseur van de Saman Groep komt binnenkort bij ons langs om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.” licht Erwin toe.

Helder en vakkundig

“Wij zouden de Saman Groep zeker aanraden. Tot op heden hebben wij een goede ervaring met ze. De communicatie is helder en de montage zeer vakkundig. Bovendien was de monteur erg vriendelijk en dacht hij echt met onze wensen mee. Nadien werden alle materialen keurig opgeruimd.” sluit Erwin af.