Klantervaring

Dhr. Huiszoon

Het contact met de Saman Groep is vlot en netjes verlopen

De Saman Groep plaatste 8 Jinko Solar zonnepanelen bij Kees Huiszoon in Westkapelle. Kees vertelt hoe hij bij de Saman Groep uitkwam: “Ik beschouw de Saman Groep als marktleider in Zeeland op het gebied van zonnepanelen. Ook zie je veel busjes van hen rondrijden, waardoor je toch als eerste aan ze denkt. Wij kozen voor de Jinko Solar zonnepanelen omdat deze afmeting het beste op ons dak past. Bovendien waren de eigenschappen van deze zonnepanelen goed.”

Voor de volgende generaties

Er is voor iedereen een ander moment waarop zij gaan nadenken over stappen van verduurzaming. Voor Kees was het een bijzondere gebeurtenis: “Nu wij trotse grootouders zijn geworden van ons eerste kleinkind, denk je toch meer na over de wereld waarin de volgende generaties moet leven. Zonnepanelen plaatsen is onze eerste duurzame stap. Op dit moment hebben wij nog geen volgende stappen op de planning staan. Wellicht in de toekomst.”

Een bijzonder vriendelijke installateur

“Het contact met de Saman Groep is vlot en netjes verlopen. Bovendien waren alle medewerkers bijzonder vriendelijk. Ook de monteurs deden het super. Binnen een halve dag lagen de zonnepanelen al werkend op het dak. Wij zijn zeer tevreden over de Saman Groep.”