Klantervaring

Dhr. Lambrechts

Dhr. Lambrechts, Woensdrecht

Met verduurzaming geniet ik van hetzelfde comfort, maar dan kost het minder energie.

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor meneer Lambrechts uit Woensdrecht. In 2015 installeerde hij reeds zonnepanelen op zijn woning. Ook is de woning voorzien van HR++ glas en goede isolatie. “Voor mij is verduurzaming gebruikmaken van de moderne techniek. Zo voorzie je de woning van hetzelfde comfort als voorheen, maar kost dit minder energie. Zo draag je bij aan een beter milieu.” legt meneer Lambrechts uit.

Zelfvoorzienend waar mogelijk

“Nu de cv-ketel toe was aan vervanging, werd het tijd voor de volgende stap. Ik wilde minder afhankelijk zijn van het gas. De keuze viel op een hybride warmtepomp van Daikin. Als aanvulling installeerden we extra SunPower zonnepanelen om ook de stroom die de warmtepomp verbruikt zelf op te wekken.” vertelt meneer Lambrechts.

Goed advies

“Via de gemeente Woensdrecht kwam ik uit bij de Saman Groep. Het bezoek van de adviseur maakte de keuze voor een hybride warmtepomp erg gemakkelijk. Ik ben goed geïnformeerd en alles is volgens afspraak verlopen. Bovendien waren de monteurs gemotiveerd en vakbekwaam.” somt meneer Lambrechts op.

“Helaas kan ik nu nog niet zeggen wat de installatie oplevert maar ik reken op een flinke daling van het gasverbruik. We moeten alleen nog wennen aan de manier waarop de hybride warmtepomp de temperatuur regelt.” sluit meneer Lambrechts af.