Oost-Souburg

Dhr. Rotte

De medewerkers zijn klantvriendelijk, betrouwbaar en deskundig.

Voor vele mensen begint de zoektocht naar een verduurzamende installatie online. Zo ook voor de heer Rotte uit Oost-Souburg. “Wij hebben ons online uitgebreid georiënteerd op de markt van zonnepanelen en warmtepompen. Er is erg veel productinformatie beschikbaar. Maar ook de prijs en kwaliteit van de installateur is belangrijk bij dit soort aankopen.” vertelt de heer Rotte.

Zonnepanelen en warmtepomp: de ideale combinatie

“Wij kozen zonnepanelen van SunPower vanwege het hoge vermogen. Tevens wil het oog ook wat; deze zonnepanelen zijn geheel zwart uitgevoerd, wat erg mooi staat op ons dak. Ook kozen wij een Daikin warmtepomp. Dit bespaart gas en is bovendien een ideale combinatie met zonnepanelen. Gelukkig is ons huis al goed geïsoleerd gebouwd. Hierdoor zorgt de warmtepomp voor een hoog comfort in onze woning.” legt de heer Rotte uit.

Evenveel opwekken als verbruiken

“Verduurzaming vinden wij een belangrijk thema. Voor ons betekent het dat je de schade beperkt van je eigen aanwezigheid op de aarde. Dankzij deze duurzame installaties beperken we ons grondstoffenverbruik aanzienlijk. De installaties draaien nu ruim een jaar en de opbrengst voldoet ruimschoots aan de verwachting. Op jaarbasis wekken we evenveel elektriciteit op als we gebruiken. Zo hoeven we geen beroep meer te doen op de energieleverancier.” aldus de heer Rotte.

Betrouwbare installateur

“Vanaf het eerste moment is het contact met de Saman Groep uitstekend verlopen. De medewerkers zijn klantvriendelijk, betrouwbaar en deskundig. Bovendien maken ze heldere afspraken die ze nakomen. Ook de mogelijkheden tot service & onderhoud na montage bevallen ons goed. De Saman Groep is zeker een aanrader!” sluit de heer Rotte af.