Klantervaringen

Dhr. van Die

Het contact met de Saman Groep heb ik altijd positief, constructief en servicegericht gevonden.

Voor de heer van Die uit Westmaas betekent verduurzamen slim investeren om daarna geld te besparen. Naast diverse watertanks om regenwater op te vangen en kraanwater te besparen, investeerde de heer van Die in SunPower zonnepanelen en een Daikin hybride warmtepomp.

Bijzonder hoge opbrengst per vierkante meter

Als een van de eerste klanten heeft de heer van Die gekozen voor SunPower Maxeon 3 zonnepanelen met een vermogen van 390 wattpiek. “Ik koos deze SunPower zonnepanelen vanwege de bijzonder hoge opbrengst per vierkante meter. De panelen zouden gegarandeerd 7.020 Wattpiek opbrengen, maar de werkelijke opbrengst was het eerste jaar maar liefst 8.150 Wattpiek! De installatie van de zonnepanelen is positief verlopen. Bovendien was tijdens de installatie een probleem met ons oude garagedak snel en vakkundig opgelost door de dakdekker van de Saman Groep.”

Grootste gasbesparing en zo min mogelijk geluid

Naast de zonnepanelen, installeerde de Saman Groep een Daikin hybride warmtepomp met een vermogen van 7,4 kW. “Vanwege de beste prijs-kwaliteitverhouding in combinatie met de grootste gasbesparing én zo min mogelijk geluid buiten, kozen we voor deze Daikin hybride warmtepomp. De installatie van zowel de binnenunit als de buitenunit is snel, vakkundig en probleemloos verlopen.”, geeft de heer van Die aan.

Vakkundig, hulpvaardig en servicegericht

Via een moeder van een rijlesleerling, is de heer van Die bij de Saman Groep terecht gekomen. “Het contact met de Saman Groep heb ik altijd positief, constructief en servicegericht gevonden. De medewerkers zijn vakkundig, hulpvaardig en geduldig. Ik ben zeer tevreden en overweeg zeker om in de toekomst nieuwe producten die energie besparen en comfort verhogen aan te schaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een airco, laadpaal of accu voor de zonnestroom”, sluit de heer van Die af.