Klantervaringen

Familie de Keijser

De monteurs zorgden ervoor dat alle installatiematerialen uit het zicht verdwijnen, precies hoe wij het wilden.

De familie de Keijser uit Bruinisse zocht een hybride warmtepomp en een airco. Via het internet kwamen zij bij de Saman Groep uit. “Wij zochten een warmtepomp die samen kan werken met ons huidige verwarmingssysteem. De Remeha Elga Ace kan dit. Ook wilden wij de zomers graag aangenamer maken met een airco. Het merk Daikin staat voor de airco’s erg goed bekend.” vertelt meneer de Keijser.

Vlotte service

“Het contact met de Saman Groep liep meteen goed. Adviseur Erik kwam kijken op locatie. Bovendien ontvingen we dezelfde dag nog de offerte. Na ondertekening maakten we de afspraak voor montage.” het ging erg vlot voor familie de Keijser.

Effect is al merkbaar

“De montage verliep voorspoedig. De monteurs zorgden ervoor dat alle installatiematerialen uit het zicht verdwenen, precies hoe wij het wilden. De hybride warmtepomp draait nu twee maanden en het gasverbruik is al behoorlijk verminderd.” geeft meneer de Keijser aan.

Stap voor stap verduurzamen

“Verduurzamen is investeren in de toekomst. Onze woning is reeds voorzien van zonnepanelen. Met de hybride warmtepomp is de volgende stap gezet. Om te verduurzamen raden wij de Saman Groep zeker aan. Met name het goede advies en de nette montage vallen op. Daarbij was de prijs bij de Saman Groep scherp!” besluit meneer de Keijser.