Klantervaringen

Danny en Angèle Hamelink

De Saman Groep maakt er geen haastklus van, maar heeft aandacht voor de klant.

Danny en Angèle Hamelink uit Burgh-Haamstede hebben al ruim tien jaar zonnepanelen van de Saman Groep op hun dak liggen. Angèle vertelt: “Wij kozen als één van de eersten voor zonnepanelen. Onze insteek was om meer zelfvoorzienend te worden en minder afhankelijk van de energieleverancier. Ondertussen is onze omvormer al vervangen. Met de nieuwe omvormer kunnen we precies zien of thuis de zon schijnt en of de panelen nog goed werken. De monteur zette de app meteen voor ons op onze telefoons en liet zien hoe het werkt. Nu wij een nieuwe cv-ketel nodig hadden, kwamen we direct bij de Saman Groep terug.”

Het goede voorbeeld

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Angèle: “De nieuwe cv-ketels is weer een beetje zuiniger dan de vorige cv-ketel. Bovendien koken wij niet langer op gas, waardoor we weer wat duurzamer leven. Wij willen onze kinderen het goede voorbeeld geven. Zij krijgen ook mee om zuinig om te gaan met energie.”

Een eerlijke installateur

“Onze ervaringen met de Saman Groep zijn zeer goed. De afspraken worden nagekomen en de adviezen zijn eerlijk. Ook als iets niet rendabel is, geeft de Saman Groep het aan. De monteurs zijn sociaal, vriendelijk en kundig. Ze maken er geen haastklus van, maar hebben aandacht voor de klant. De Saman Groep is een fijn, Zeeuws bedrijf. Het geeft een goed gevoel om duurzaam en lokaal bezig te zijn.” sluit Angèle af.