Klantervaring

Dhr. van der Sluijs

Dhr. van der Sluijs, Burgh-Haamstede

De Saman Groep kon het hele project onder één dak aanbieden. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Verduurzaming komt in alle vormen en maten en de Saman Groep gaat geen uitdaging uit de weg. Ook niet toen Harry van der Sluijs uit Burgh-Haamstede zijn vraag bij onze afdeling constructie neerlegde. Harry vertelt: “De Saman Groep heeft alle disciplines in huis en werkt zeer klantgericht. Wij hebben een overkapping op het zuiden en wilden van deze ligging gebruik maken door zonnepanelen op onze overkapping te plaatsen.”

De optimale constructie

“Met het team van Jan ontstond een mooie constructie waarmee onze zonnepanelen optimaal presteren. Ondertussen is de installatie geplaatst. De monteurs van de Saman Groep zijn enthousiast, vakkundig en denken in oplossingen. Na het plaatsen van de constructie volgde de zonnepanelen zelf. Hierbij is ook alle elektra netjes weggewerkt.”

Voor onze kinderen en kleinkinderen

“Wij kozen voor zonnepanelen omdat fossiele brandstoffen schaars zijn en wij het milieu graag een handje willen helpen. Duurzaamheid is voor mij een must tegenover onze kinderen en kleinkinderen, maar ook helpt het om minder afhankelijk te worden van de energiemaatschappij. In de toekomst willen wij nog investeren in een warmtepomp op aardwarmte en we proberen slimmer om te gaan met de momenten waarop de zonnepanelen stroom opwekken. We proberen ons eigen verbruik hierop meer op af te stemmen.”

Alles onder één dak bij de Saman Groep

“Het is fijn dat de Saman Groep ons hele project onder één dak kan aanbieden. Het contact is soepel en constructief verlopen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Als ik nog iets mee mag geven; een complimentje aan Jan en het team van de constructieafdeling!” sluit Harry af.