Klantervaringen

Dominique Bestebreur

Nu de warmtepomp draait, is onze woning prettig verwarmd.

Dominique Bestebreur uit Oude-Tonge wilde overstappen naar een warmtepomp: “Gas wordt steeds duurder, sowieso moet gas uiteindelijk verdwijnen. Met een warmtepomp wilden wij ons steentje bijdragen aan een gezondere samenleving. Uiteraard is de besparing op de energierekening ook fijn. Wij kozen deze Daikin warmtepomp omdat we hiermee kunnen koelen en verwarmen via onze vloerverwarming. Bovendien heeft het merk Daikin een erg goede reputatie.”

Een goed advies

“De Saman Groep kenden wij al van onze vorige woning, daar plaatsten zij de zonnepanelen. Die ervaring was goed, waardoor wij ze nu ook benaderden voor onze warmtepomp. Adviseur Marchel hielp ons goed en liep alle verschillende opties met ons door om zo tot de juiste keuze te komen.” vertelt Dominique.

Duurzaamheid door de hele woning

Duurzaamheid is erg belangrijk voor Dominique: “Wij hebben al 15 zonnepanelen op ons dak en alle kozijnen zijn vervangen. Ook zijn alle apparaten in ons huis al volledig elektrisch. Een volgende stap voor ons is om de isolatie van onze woning verder te verbeteren.”

Prettige verwarming zonder herrie

“De monteurs waren erg vriendelijk. Alle aansluitingen zijn netjes weggewerkt en ze lieten onze woning opgeruimd achter. Binnen een dag was de warmtepomp al geplaatst. Nu de warmtepomp draait, is onze woning prettig verwarmd. Bovendien zonder veel herrie. Ook is onze energierekening al fors omlaag en vinden we het fijn om zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn zonder het milieu extra te belasten.” sluit Dominique af.