Klantervaring

Hans de Hamer

Hans de Hamer, Renesse

Adviseur Menno vertelde een duidelijk verhaal, zonder te pushen om tot aankoop over te gaan. Dat vond ik prettig

Hans de Hamer uit Renesse vond zonnepanelen altijd maar lelijke dingen, toch plaatste de Saman Groep recent 8 SunPower P3 plus zonnepanelen op zijn dak. Waarom koos hij nu dan toch voor zonnepanelen? Dat vertelt hij zelf: “Ik wil minder afhankelijk zijn van fossiele grondstoffen. Daarnaast geven de zonnepanelen tegenwoordig een hoge opbrengst, met een relatief lage investering. Nu er volledig zwarte panelen beschikbaar zijn, staat het eigenlijk heel strak op mijn dak.”

Een betrouwbare duurzame installateur

Een duurzame installateur moet aan allerlei punten voldoen, zo ook voor Hans: “Ik zocht een solide en betrouwbaar bedrijf. De Saman Groep is dat, natuurlijk moest het ook prijstechnisch interessant zijn. Adviseur Menno vertelde een duidelijk verhaal, zonder te pushen om tot aankoop over te gaan. Dat vond ik erg prettig. Ik heb de Saman Groep ook al aanbevolen in mijn eigen kennissenkring.”

Genieten van hoog comfort tegen lage kosten

Duurzaamheid is een enorm actueel thema, maar het betekent voor iedereen weer iets anders. Hans vertelt: “Duurzaamheid betekent voor mij dat ik geniet van een hoog comfort tegen lage energiekosten. Vooral nu de prijzen van stroom en gas zo sterk stijgen, zijn de kosten erg belangrijk. Ik overweeg nu bijvoorbeeld ook een hybride warmtepomp.”

Nette en kundige monteurs

“De montage van de zonnepanelen is prima verlopen. De monteurs werkten erg netjes en zijn zeer kundig. Omdat de zonnepanelen in november geplaatst zijn, kan ik nog niet veel zeggen over de opbrengst. Wanneer de zon doorkomt, zie ik wel direct resultaat in de app. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze goed rendement gaan leveren zodra de zon meer schijnt.” sluit Hans af.