Zonne-energie voor iedereen bereikbaar

De Saman Groep wil zonne-energie voor iedereen bereikbaar maken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om zonnepanelen te huren. Geld lenen hoeft niet. U betaalt maandelijks huur voor uw installatie. Kiest u ervoor om zonnepanelen te huren, dan profiteert u 10 jaar lang zorgeloos van uw eigen opgewekte zonne-energie. Daarnaast zijn materialen en arbeid gedekt bij storingen. Zonnepanelen leveren vanaf dag één een flinke besparing op uw energiekosten op. Ondertussen werkt u ook nog mee aan een duurzamer Nederland. Kortom, zonnepanelen huren is duurzaam, goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee! 

Profiteer extra met Saman EnergiQ ZonBonus

Ons eigen energiebedrijf EnergiQ levert 100% duurzame stroom uit wind en zon van Zeeuwse bodem en gas met CO2 compensatie. Veel particulieren en bedrijven in Zuidwest-Nederland gingen u voor. Graag werken wij ook samen met u aan een duurzamere omgeving. Wij bieden u daarom € 2,- per maand ZonBonus wanneer u kiest om samen met ons Zuidwest-Nederland duurzamer te maken. 

Hoe groot is uw voordeel?

Stel, u verbruikt thuis jaarlijks 3.000 kWh aan stroom en wilt dit opwekken met zonnepanelen. Wat kost u dit? En vooral, wat levert het u op? In deze situatie is een installatie van 12 zonnepanelen nodig om het stroomverbruik af te dekken. De adviesprijs voor deze installatie is € 3.750,- incl. BTW en montage.

Een rekenvoorbeeld*:
Maandelijkse energiebesparing € 58,- per maand
Huurprijs € 45,- per maand   -/-
Uw voordeel per maand € 13,- per maand
Saman EnergiQ ZonBonus €   2,- per maand   +
Uw voordeel per maand € 15,- per maand
Uw voordeel per jaar € 180,- per jaar

*Dit is een voorbeeld. Uw situatie kan hiervan afwijken.

Saman Groep: specialist in zonnepanelen huren

Al sinds 2004 levert en installeert de Saman Groep producten waarmee de samenleving over kan gaan op duurzame energie. Wilt u meer informatie over zonnepanelen huren? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek via 0111 412 647 of info@samangroep.nl.

De Saman Groep maakt ook duurzame warmte voor iedereen bereikbaar: binnenkort kunt u ook warmtepompen huren!