Zonnepanelen huren maakt Zonne-energie voor iedereen bereikbaar

De Saman Groep wil zonne-energie voor iedereen bereikbaar maken. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor zonnepanelen huren. Bovendien hoeft geld lenen niet. Je betaalt namelijk maandelijks huur voor de installatie. Wanneer je ervoor kiest om zonnepanelen te huren, dan profiteer je 15 jaar lang zorgeloos van jouw eigen opgewekte zonne-energie. Daarnaast zijn materialen en arbeid gedekt bij storingen. Zonnepanelen leveren vanaf dag één een flinke besparing op uw energiekosten op. Ondertussen werk je ook nog mee aan een duurzamer Nederland. Kortom, zonnepanelen huren is duurzaam, goed voor het milieu én goed voor de portemonnee! 

Hoe groot is het voordeel?

Stel, je verbruikt thuis jaarlijks 3.000 kWh aan stroom en wilt dit opwekken met zonnepanelen. Wat kost dit? En vooral, wat levert het op? In deze situatie is een installatie van 9 zonnepanelen nodig om het stroomverbruik af te dekken. De adviesprijs voor deze installatie is € 5.145,- incl. BTW en montage.

Een rekenvoorbeeld*:
Maandelijkse energiebesparing € 92,- per maand
Huurprijs € 67,- per maand   -/-
Jouw voordeel per maand € 25,- per maand
Jouw voordeel per jaar € 300 per jaar*

*Dit is een voorbeeld. Jouw situatie kan hiervan afwijken.

Saman Groep: specialist in zonnepanelen huren

Al sinds 2004 levert en installeert de Saman Groep producten waarmee de samenleving over kan gaan op duurzame energie. Wil je meer informatie over zonnepanelen huren? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek via 085 – 620 31 00 of [email protected].

De Saman Groep maakt ook duurzame warmte voor iedereen bereikbaar: Je kunt bijvoorbeeld ook warmtepompen huren!

Vrijblijvende offerte aanvragen