Zonnepanelen huren maakt Zonne-energie voor iedereen bereikbaar

De Saman Groep wil zonnepanelen voor iedereen bereikbaar maken. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor zonnepanelen huren. Bovendien hoeft geld lenen niet. Je betaalt namelijk maandelijks huur voor de installatie. Wanneer je ervoor kiest om zonnepanelen te huren, dan profiteer je 15 jaar lang zorgeloos van jouw eigen opgewekte zonne-energie. Daarnaast zijn materialen en arbeid gedekt bij storingen. Zonnepanelen leveren vanaf dag één een flinke besparing op uw energiekosten op. Ondertussen werk je ook nog mee aan een duurzamer Nederland. Kortom, zonnepanelen huren is duurzaam, goed voor het milieu én goed voor de portemonnee! 

Wat kost zonnepanelen huren?

Stel, je verbruikt thuis jaarlijks 3.000 kWh aan stroom en wilt dit opwekken met zonnepanelen. Wat kost dit? En vooral, wat levert het op? In deze situatie is een installatie van 9 zonnepanelen nodig om het stroomverbruik af te dekken. De adviesprijs voor deze installatie is € 5.145,- incl. BTW en montage.

Een rekenvoorbeeld*:
Maandelijkse energiebesparing € 92,- per maand
Huurprijs € 67,- per maand   -/-
Jouw voordeel per maand € 25,- per maand
Jouw voordeel per jaar € 300 per jaar*

*Dit is een voorbeeld. Jouw situatie kan hiervan afwijken.

Zonnepanelen kopen of huren

Het aanschaffen van een set zonnepanelen kost gemiddeld €6000,- inclusief montage. Wij begrijpen dat dit voor veel mensen een flinke investering is. Zonnepanelen huren is een interessant alternatief als je geen grote uitgaven wilt doen. Door zonnepanelen te huren bespaar je direct op jouw energiekosten, zonder je spaarrekening aan te spreken. Het nadeel van zonnepanelen huren is wel dat je elke maand betaald, terwijl je geen maandelijkse verplichting hebt als je zonnepanelen koopt. De onderhoudskosten van jouw zonnepanelen zijn echter niet gedekt als je zonnepanelen koopt.

De voordelen van het huren van zonnepanelen

  • Geen grote investering, je betaald elke maand een klein bedrag om jouw zonnepanelen te huren
  • Het huurbedrag voor de zonnepanelen ligt lager dan de kosten die je nu maakt om de stroom in te kopen.
  • Je hebt geen onverwachte kosten. Het onderhoud is in de prijs inbegrepen.
  • Zonnepanelen huren is super flexibel, ook als jij verhuist

Saman Groep: specialist in zonnepanelen huren

Al sinds 2004 levert en installeert de Saman Groep producten waarmee de samenleving over kan gaan op duurzame energie. Wil je meer informatie over zonnepanelen huren? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek via 085 – 620 31 00 of [email protected].

De Saman Groep maakt ook duurzame warmte voor iedereen bereikbaar: Je kunt bijvoorbeeld ook warmtepompen huren!

Vrijblijvende offerte aanvragen