21 maart 2024

Saman Groep één van de winnaars veiling grootste warmtepompcollectief van Nederland

Installatiebedrijf Saman Groep is één van de winnaars van de veiling voor het grootste warmtepompcollectief van Nederland. In samenwerking met Vereniging Eigen Huis en nog een aantal andere leveranciers kunnen woningeigenaren nu extra voordelig een hoge kwaliteit warmtepomp aanschaffen, inclusief vakkundige installatie, uitstekende voorwaarden en jarenlange garanties.

Marktleider in hybride en all-electric warmtepompen

De Saman Groep is marktleider in de verkoop van hybride en all-electric warmtepompen in Zuidwest-Nederland. De afgelopen jaren installeerden ze al meer dan 10.000 warmtepompen in uiteenlopende woningen. Daarnaast investeert de Saman Groep in het opleiden van gecertificeerde monteurs via haar eigen Saman Academie. Hierdoor borgt het bedrijf de hoge kwaliteit van haar werk. “We zijn enorm trots dat we opnieuw het vertrouwen van Vereniging Eigen Huis hebben gewonnen en met vlag en wimpel geslaagd zijn voor de strenge selectiecriteria. Via het warmtepompcollectief kunnen we duurzaam comfort voor nog meer woningeigenaren bereikbaar kunnen maken.”, geeft Daniël Lodders, Algemeen Directeur bij Saman Groep aan. De Collectieve Inkoop Warmtepomp van Vereniging Eigen Huis werkt met een aantal leveranciers samen om zo een landelijk dekkend netwerk te realiseren.

Aanmelden voor het warmtepompcollectief

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.eigenhuis.nl/wpcheck. Via de warmtepompcheck op deze website is direct te zien of de woning geschikt is voor een warmtepomp. Is dat het geval, dan kunnen woningeigenaren zich direct inschrijven voor het collectief. In april 2024 ontvangen zij vervolgens een vrijblijvend aanbod.

Over de Saman Groep

De Saman Groep is al meer dan 100 jaar een begrip in de installatiewereld. Sinds 2004 richt het bedrijf zich op duurzame installatietechniek en combineert het een van de grootste maatschappelijke opgaves, de energietransitie, met duurzaam wooncomfort. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen. Vanuit vestigingen in Zierikzee, Breda en Barendrecht helpt Saman Groep particulieren en bedrijven met het verduurzamen van hun woning of pand. Persoonlijke begeleiding en advies staan hierbij centraal.