10 augustus 2023

Deze subsidie is er voor jouw warmtepomp

Wist je dat er een aantrekkelijke subsidie zit op (hybride) warmtepompen? We vertellen het graag aan je!

Over ongeveer twee jaar moeten we allemaal over naar een (hybride) warmtepomp op het moment dat de cv-ketel het begeeft. De veelgestelde vragen rondom een warmtepomp gaan over de subsidie. Er is nu al subsidie beschikbaar voor iedere warmtepomp die de Saman Groep verkoopt. Het minimale subsidiebedrag is maar liefst € 2.400. Bovendien bespaar je ook nog eens fors op je energierekening. Een win-win situatie dus!

ISDE Subsidie warmtepompen 2023

Zeker tot 2025 is de ISDE subsidie beschikbaar vanuit de overheid voor de installatie van de warmtepomp. De subsidie is er voor bijna ieder type warmtepomp, maar de subsidiebedragen verschillen per type installatie en per hoeveelheid vermogen. Je kunt de ISDE subsidie pas aanvragen na plaatsing van de warmtepomp door een deskundige installateur. Kocht je jouw warmtepomp al in 2022, maar plaatsen we deze pas in 2023? Dan krijg je nog steeds subsidie. Naast de subsidie levert de warmtepomp ook een besparing op jouw gasrekening op.

Hybride warmtepomp subsidie

Op hybride warmtepompen kun je circa 30% ISDE subsidie krijgen. Als je jouw cv-ketel moet vervangen, is een hybride warmtepomp een interessante optie, maar je kunt ook een hybride warmtepomp toevoegen aan jouw bestaande cv-ketel. Het minimale subsidiebedrag voor een Daikin hybride warmtepomp via de Saman Groep is € 2.400. Bovendien vragen wij de subsidie ook nog eens voor je aan. Je hebt hier dus geen omkijken meer naar, wel zo prettig.

Volledig elektrische warmtepomp subsidie

Ook op volledig elektrische warmtepompen kun je circa 30% ISDE subsidie aanvragen. De volledig elektrische warmtepomp vervangt jouw cv-ketel op een duurzame manier. Het minimale subsidiebedrag voor een volledig elektrische Daikin warmtepomp via de Saman Groep is € 2.850. De aanvraag om de subsidie uit te laten keren, regelen wij voor je. De Saman Groep ontzorgt jouw overstap naar een warmtepomp volledig.

Een warmtepomp van de Saman Groep

Jaarlijks installeert de Saman Groep honderden warmtepompen. Een echte warmtepomp installateur dus. Bovendien hebben we al ruim 15 jaar ervaring in duurzaam verwarmen.

Hierdoor ben je verzekerd van een ervaren installateur. Ook kopen wij onze materialen grootschalig in. Daarmee garanderen we de beste prijs-kwaliteitsverhouding en scheppen we voor jou de beste voorwaarden.

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Kies je product(en) *

Offerte of vrijblijvend advies *