15 december 2022

Deze subsidie is er voor jouw warmtepomp

Over ongeveer twee jaar moeten we allemaal over naar een (hybride) warmtepomp op het moment dat de cv-ketel het begeeft. De veelgestelde vragen rondom een warmtepomp gaan over de subsidie. Er is nu al subsidie beschikbaar voor iedere warmtepomp die de Saman Groep verkoopt. Het minimale subsidiebedrag is maar liefst € 2.400. Bovendien bespaar je ook nog eens fors op je energierekening. Een win-win situatie dus!

ISDE Subsidie warmtepompen 2024

Zeker tot 2025 is de ISDE subsidie beschikbaar vanuit de overheid voor de installatie van de warmtepomp. De subsidie is er voor bijna ieder type warmtepomp, maar de subsidiebedragen verschillen per type installatie en per hoeveelheid vermogen. Je kunt de ISDE subsidie pas aanvragen na plaatsing van de warmtepomp door een deskundige installateur. Kocht je jouw warmtepomp al in 2024, maar plaatsen we deze pas in 2025? Dan krijg je nog steeds subsidie. Naast de subsidie levert de warmtepomp ook een besparing op jouw gasrekening op.

Hybride warmtepomp subsidie

Op hybride warmtepompen kun je circa 30% ISDE subsidie krijgen. Als je jouw cv-ketel moet vervangen, is een hybride warmtepomp een interessante optie, maar je kunt ook een hybride warmtepomp toevoegen aan jouw bestaande cv-ketel. Het minimale subsidiebedrag voor een Daikin hybride warmtepomp via de Saman Groep is € 2.400. Bovendien vragen wij de subsidie ook nog eens voor je aan. Je hebt hier dus geen omkijken meer naar, wel zo prettig.

Volledig elektrische warmtepomp subsidie

Ook op volledig elektrische warmtepompen kun je circa 30% ISDE subsidie aanvragen. De volledig elektrische warmtepomp vervangt jouw cv-ketel op een duurzame manier. Het minimale subsidiebedrag voor een volledig elektrische Daikin warmtepomp via de Saman Groep is € 2.925. De aanvraag om de subsidie uit te laten keren, regelen wij voor je. De Saman Groep ontzorgt jouw overstap naar een warmtepomp volledig.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *