22 maart 2023

Energie besparen? Saman Groep geeft tips!

Wil jij energie besparen in jouw woning? Dat kan! Wij geven je tips om energie te besparen. Je kunt energie besparen door jouw eigen gedrag aan te passen, maar ook door te kiezen voor energiebesparende producten. In dit artikel vertellen we je hoe.

Zelf energie besparen

Energie besparen begint bij jouw eigen gedrag, want de energie die je niet verbruikt, hoef je ook niet af te nemen. Je bespaart energie door bijvoorbeeld te kiezen voor goede isolatie. Een goed geïsoleerd huis heeft minder energie nodig om opgewarmd te worden. Hoe meer energie je kunt besparen, hoe minder je duurzaam op hoeft te wekken of af hoeft te nemen van jouw energieleverancier.

Je kunt ook energie besparen door zelf bewust met jouw apparaten en verwarming om te gaan. Denk eraan om bijvoorbeeld de stekkers uit het stopcontact te halen wanneer je de apparaten niet gebruikt. Hiermee kun je al veel energie besparen in de keuken. Nog wat extra tips om te besparen; zet je verwarming ’s nachts twee graden lager en douche korter. Hierdoor heb je minder warm water nodig.

Energie besparende producten

Als jouw eigen gedrag al zorgt voor energiebesparing, kun je ook nog kiezen voor energiebesparende producten. We geven je 10 tips voor besparende producten. Denk bijvoorbeeld aan led lampen, deze gaan langer mee en werken erg zuinig. Of kies voor een waterbesparende douchekop, zo geniet je nog steeds van een lekkere warme douche, maar verbruik je minder water. Ook met huishoudelijke apparaten is er energie te besparen door bijvoorbeeld voor het eco programma te kiezen van jouw vaatwasser of wasmachine. Dit lijken allemaal kleine tips, maar je bespaart er per jaar toch tientallen euro’s mee.

10 energiebespaartips

Duurzame installateur Saman Groep

Wil je een grotere stap zetten met energie besparende producten? Dan kan de Saman Groep jou verder helpen met bijvoorbeeld een warmtepomp of zonnepanelen. Onze vakkundige adviseurs helpen je graag verder. Via onderstaand formulier kun je jouw advies op maat aanvragen.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *