10 augustus 2023

Een thuisbatterij zonder zonnepanelen, ook dat levert op

Ook zonder zonnepanelen kan een thuisbatterij interessant zijn. Heb jij een uurcontract voor jouw energie? Dan kun je met een thuisbatterij op het goedkoopste moment energie kopen om jouw batterij te vullen. Op het duurste moment lever je deze energie weer terug of gebruik je het in huis. Met of zonder salderingsregeling, een thuisaccu kopen is in deze situatie altijd een interessante optie.

Geen zonnepanelen en toch een thuisaccu

Hoe dat werkt, laat zich het beste vangen in onderstaand beeld. Op het moment dat de energietarieven laag zijn, koop je energie in. Met deze goedkope energie vul jij jouw thuisbatterij. Wordt de energie daarna duurder? Dan ontlaad jij de thuisaccu en gebruik je alsnog jouw eigen goedkope energie of lever je terug aan het energienet. Zo benut je iedere fluctuatie in de energieprijs.

Kortom, ook zonder zonnepanelen kun je geld besparen met een thuisbatterij. Allereerst moet je jouw eigen verbruik leren kennen. Op basis hiervan kun je jouw thuisbatterij optimaal instellen. Doordat de energietarieven fluctueren, kun je hieraan geld verdienen.

Op dit moment is deze nieuwe markt nog volop in ontwikkeling. Er zijn diensten in ontwikkeling die je helpen om de fluctuaties in de energieprijzen optimaal te benutten.

Een thuisbatterij kopen bij de Saman Groep

Met ruim 100 jaar kennis en ervaring ben je bij de Saman Groep verzekerd van een vakkundig installatiebedrijf. Bovendien hebben we al ruim 15 jaar ervaring in duurzame technieken.

Wij kopen onze materialen grootschalig in. Daarmee garanderen we de beste prijs-kwaliteitsverhouding en scheppen we voor jou de beste voorwaarden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden met een thuisbatterij? Laat hieronder je gegevens achter!

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Kies je product(en) *

Offerte of vrijblijvend advies *