21 oktober 2023

Een thuisbatterij zonder zonnepanelen, ook dat levert op

Geen zonnepanelen en toch een thuisaccu

Hoe dat werkt, laat zich het beste vangen in onderstaand beeld. Op het moment dat de energietarieven laag zijn, koop je energie in. Met deze goedkope energie vul jij jouw thuisbatterij. Wordt de energie daarna duurder? Dan ontlaad jij de thuisaccu en gebruik je alsnog jouw eigen goedkope energie of lever je terug aan het energienet. Zo benut je iedere fluctuatie in de energieprijs.

Kortom, ook zonder zonnepanelen kun je geld besparen met een thuisbatterij. Allereerst moet je jouw eigen verbruik leren kennen. Op basis hiervan kun je jouw thuisbatterij optimaal instellen. Doordat de energietarieven fluctueren, kun je hieraan geld verdienen.

Op dit moment is deze nieuwe markt nog volop in ontwikkeling. Er zijn diensten in ontwikkeling die je helpen om de fluctuaties in de energieprijzen optimaal te benutten.

Een thuisbatterij kopen bij de Saman Groep

Met ruim 100 jaar kennis en ervaring ben je bij de Saman Groep verzekerd van een vakkundig installatiebedrijf. Bovendien hebben we al ruim 15 jaar ervaring in duurzame technieken.

Wij kopen onze materialen grootschalig in. Daarmee garanderen we de beste prijs-kwaliteitsverhouding en scheppen we voor jou de beste voorwaarden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden met een thuisbatterij? Laat hieronder je gegevens achter!

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Binnen twee werkdagen reactie!

Offerte of vrijblijvend advies aanvragen

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Postcode en huisnummer *

Over welke product(en) wil je meer informatie ontvangen? *