19 januari 2024

Meerderheidsbelang Saman Groep in RE-Source Duurzame Installaties BV

Saman Groep, een toonaangevend duurzaam installatiebedrijf, heeft per 1 januari een meerderheidsaandeel verworven in RE-Source Duurzame Installaties BV uit Veldhoven. De verwerving van het belang in RE-Source draagt bij aan de missie van de Saman Groep om de energietransitie de komende jaren voor elke Nederlander bereikbaar te maken.

RE-Source Duurzame Installaties BV wordt Saman Groep

Medio 2024 zal RE-Source Duurzame Installaties BV haar dienstverlening verder voortzetten onder de naam Saman Groep. René Klein, de huidige eigenaar van RE-Source Duurzame Installaties BV, blijft ook onder de nieuwe naam als mede-eigenaar betrokken. De activiteiten van RE-Source sluiten naadloos aan bij de strategie van Saman Groep, gezien de specialisatie van beide bedrijven in onder andere zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en energieopslag.Voor klanten verandert er, afgezien van de naam, niet veel. Zij kunnen blijven rekenen op de hoogwaardige service die ze bij RE-Source Duurzame Installaties BV gewend zijn.

Duurzaam comfort voor iedereen bereikbaar

Beide bedrijven hebben een stevige groeiambitie. René Klein zegt hierover het volgende: “In de Saman Groep hebben we een partner gevonden die net als wij een sterke focus heeft op het leveren van uitstekende kwaliteit. In de volgende fase van onze groei is het dan ook een logische stap voor ons om de krachten te bundelen.” Erik Kloet operationeel directeur bij de Saman Groep: "We moeten ervoor zorgen dat iedereen die dat wil, duurzame stappen kan zetten. Met gebundelde krachten brengen RE-Source Duurzame Installaties BV en de Saman Groep duurzaam comfort voor iedereen weer een stap dichterbij."

Samen met RE-Source Duurzame Installaties BV zal Saman Groep haar expertise en bereik vergroten, waardoor nog meer particuliere en zakelijke klanten kunnen bijdragen aan de energietransitie en de besparing op de energierekening met duurzame installaties.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt