11 juli 2024

Saman Groep één van de winnaars veiling grootste warmtepomp collectief van Nederland

Zierikzee, 11 juli 2024 Saman Groep is één van de winnaars van de veiling voor het grootste warmtepompcollectief van Nederland. In samenwerking met Vereniging Eigen Huis en nog een aantal andere leveranciers kunnen woningeigenaren extra voordelig een hoge kwaliteit warmtepomp aanschaffen, inclusief vakkundige installatie, uitstekende voorwaarden en jarenlange garanties.

Collectieve Inkoop Warmtepomp van Vereniging Eigen Huis

Via het collectief kunnen huiseigenaren een warmtepomp kopen van goede kwaliteit, inclusief vakkundige installatie en lange garanties. Leveranciers die deelnemen aan de veiling moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo kijkt Vereniging Eigen Huis onder andere naar de juiste certificering, of het bedrijf financieel gezond is en of ze voldoen aan alle eisen van veilig werken. Na installatie laat Vereniging Eigen Huis door een onafhankelijke organisatie steekproeven uitvoeren bij geïnstalleerde warmtepompen om te kijken of de installatie aan alle eisen voldoet.

Aanmelden voor het warmtepomp collectief

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.eigenhuis.nl/wpcheck. Via de warmtepompcheck op deze website is direct te zien of de woning geschikt is voor een warmtepomp. Is dat het geval, dan kunnen woningeigenaren zich direct inschrijven voor het collectief. Een aantal weken na inschrijving ontvangen zij vervolgens een vrijblijvend aanbod.

Over Saman Groep

De Saman Groep is marktleider in de verkoop van hybride en all-electric warmtepompen in Zuidwest-Nederland. De afgelopen jaren installeerden wij al meer dan 10.000 warmtepompen in uiteenlopende woningen. Daarnaast investeren wij in het opleiden van gecertificeerde monteurs via onze eigen Saman Academie.

Duurzaam comfort, zo geregeld!

De energietransitie is één van de grootste maatschappelijke opgaven, maar wij begrijpen dat jouw wooncomfort net zo belangrijk is. Bij de Saman Groep combineren wij beide aspecten in ons aanbod en zijn ze ook op de lange termijn voordeliger. De slimme keuze dus! Een persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel van een succesvolle samenwerking. Of het nu gaat om een warmtepomp, cv-ketel, airco of zonnepanelen, het begint met het juiste advies. Geen situatie is hetzelfde en daarom bieden we persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw behoeften. Met onze A-merk producten en vakkundige installateurs is duurzaam comfort ook voor jou zo geregeld!

  • Al ruim 100 jaar ervaring

  • Al 60.000 klanten gingen jou voor

  • 24/7 support en storingsdienst

  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Onze partners